ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.3.12

ΤΣΙΠΡΑΣ: "ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΛΙ ΥΠΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΕ"

Σκληρή αντιπαράθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς αλλά και υπαινιγμούς σημειώθηκε στη Βουλή μεταξύ του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Ευάγγελου Βενιζέλου, και του προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με αφορμή επίκαιρη ερώτηση για το νομοθετικό κούρεμα όλων των δανείων προς τις τράπεζες.

Οι φράσεις είστε «εκτελωνιστές συμφερόντων» και «θέλετε την καταστροφή της χώρας για να υπάρχετε πολιτικά» του κ. Βενιζέλου και οι απαντήσεις του κ.Τσίπρα «είστε σε τεταμένη προσωπική κατάσταση» και «δεν παντρευτήκαμε εμείς τη διαφθορά και τη διαπλοκή» είναι χαρακτηριστικές του κλίματος.

Ο κ. Τσίπρας στην αρχική του τοποθέτηση έκανε αναφορές για μεροληπτική στρατηγική υπέρ ορισμένων τραπεζών στη διαδικασία ένταξης ομολόγων στο PSI.

Ο κ. Βενιζέλος αποκάλεσε τον κ. Τσίπρα εκτελωνιστή συμφερόντων, επισημαίνοντας: Με εντυπωσιάζει η ευκολία με την οποία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρεμβαίνει σε συγκρούσεις επιχειρηματικών συμφερόντων. Επανέρχεται να αναπαράγει στη Βουλή αθλιότητες εξυπηρετώντας συγκεκριμένα συμφέροντα μέσω κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων.

Κατηγόρησε επίσης τον κ. Τσίπρα για δημαγωγία λέγοντας του επιλέγει τον εύκολο δρόμο την ώρα που άλλοι επιλέγουν για λόγους εθνικού συμφέροντος το δύσκολο δρόμο.

Επισήμανε δε ότι ήδη έχουν διακανονιστεί ήδη 750.000 δάνεια κάθε είδους, αλλά όχι με οριζόντιο τρόπο που αποσταθεροποιεί τη λειτουργία των τραπεζών

Απαντώντας ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε είπε: «Αν δεν είχα τη αίσθηση ότι βρίσκεται σε τεταμένη έκρυθμη κατάσταση εσείς ο ίδιος, θα σας ζητούσα να ανακαλέσετε την αθλιότητα ότι είμαστε εκτελωνιστές συμφερόντων.»

Και συνέχισε: «Εμείς δεν παντρευτήκαμε τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Ούτε διορίσαμε τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης που αποδείχθηκε μέλος εγκληματικής συμμορίας εκβιαστών. Ευθέως σας λέμε ότι παίζεται διαιτητικό ρόλο. Ευθέως καταγγέλλουμε ότι τα εδοτικά συγκροτήματα στη χώρα είναι όργανα των τραπεζικών ομίλων. Και μιλάμε με καθαρά λόγια».

Κάλεσε δε τον κ. Βενιζέλο να πει στους τραπεζίτες ότι το πάρτι τελείωσε.

Ανταπαντώντας σε ιδιαίτερα έντονο ύφος, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα υπότροπο και επισήμανε ότι όποιος υιοθετεί επιχειρήματα του τύπου ότι ευνοούνται στη διαδικασία του PSI συγκεκριμένα συμφέροντα επιχειρεί μια τόσο αφελή προσέγγιση που είναι ύποπτα πονηρή και τα επιχειρήματά του προκαλούν το δημοκρατικό και κοινοβουλευτικό φρόνημα.

Τέλος, επιτέθηκε κατά του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων κομμάτων που δεν κατονόμασε επισημαίνοντας ότι άσκησαν πιέσεις στις διοικήσεις των ταμείων που δεν δέχθηκε να ενταχθούν στη διαδικασία του PSI.

Συμπλήρωσε δε ότι η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική του ύπαρξη περνάει μέσα από την καταστροφή της χώρας και την επιστροφή στη δραχμή. Αυτό είναι, είπε, βάναυση και ανατριχιαστική πολιτική προσέγγιση.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: