ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.3.12

Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ "ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ" ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

  Αν υποθέσουμε ότι ο νέος προσανατολισμός του αιμοσταγούς τέως Υπουργού Ξυλοφορτώματος του Πολίτη είναι ειλικρινής όσον αφορά αυτόν προς την κατεύθυνση της αναβίωσης του πάλαι ποτέ μεγάλου πατριωτικού κινήματος το οποίο κατά την δήλωση Παπουτσή έχει μεταλλαχθεί σε ένα κόμμα μικρών και μεγάλων συμφερόντων και σίγουρα σε ένα άκρως νέο φιλελεύθερο δεξιό κόμμα , δεδομένης της μη συγκέντρωσης των απαραίτητων υπογραφών από τα στελέχη του κόμματος  για να κατέλθει στις επερχόμενες εσωτερικές εκλογές ο φιλόδοξος Παπουτσής ως υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ... ανάγεται αβίαστα το συμπέρασμα ότι.......................   
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑ ΨΗΓΜΑ  ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!
ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΟΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!
ΣΣ: ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ

Προς απόσυρση ο Παπουτσής. Δεν βρίσκει τις 94 υπογραφές

Αρχισαν τα δύσκολα και  ο Χρηστος Παπουτσής δεν μπορεί  να συγκεντρώσει τον αριθμό των 94 υπογραφών που απαιτούνται για να καταθέσει το Σάββατο την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος.
Μέχρι στιγμής ο Χρήστος Παπουτσής έχει συγκεντρώσει λίγο περισσότερους από 30 υπογραφές  από τον συνολικό αριθμό των 374 μελών του Εθνικού Συμβουλίου και οι υπόλοιποι δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον να υπογράψουν. 

Τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο Βενιζέλος επειδή δεν θέλει να είναι ο μοναδικός υποψήφιος , θα προτείνει στο Εθνικό Συμβούλιο να.......

γίνουν δεκτές οι υποψηφιότητες χωρίς υπογραφές όπως έγινε και το 2007..

Δεν υπάρχουν σχόλια: