ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.3.12

Αγνωστη η πραγματικότητα..


Παπατζήδες και σαράφηδες της οδού Αθηνάς θυμίζει το καθεστώς.Μπλόφες και απειλές μέχρι την τελευταία στιγμή για το PSI.Εκβιάζουν τους μικρούς ομολογιούχους δήθεν ανησυχώντας δημόσια οι διάφοροι μεγαλοκαρχαρίες του συστήματος.Νέα σελίδα απο απόψε στην οδυνηρή περιπέτεια..
Τελειώνει σήμερα το σήριαλ του PSI, με πληροφορίες όπως φαίνεται σκόπιμα αντικρουόμενες καθώς μπορεί η προθεσμία για τη συμμετοχή να λήγει απόψε στις 10 το βράδυ, όμως η κατάσταση η οποία στην πραγματικότητα επικρατεί θα αποτελεί μέχρι την ύστατη ώρα επτασφράγιστο φυλαγμένο μυστικό στα έγκατα του συστήματος..Ο λόγος διάφανος:Να παρασυρθούν με ψέματα και αλήθειες οι μικροί κάτοχοι ελληνικών ομλόγων σε συμμετοχή στο στημένο εγχείρημα-πείραμα..

Μέχρι χθες το μεσημέρι, η συμμετοχή παρέμενε χαμηλά (στο 39,3%) του συνολικού ποσού που έχει ταχθεί ως στόχος, ενώ την ανησυχία της για την έκβαση του εγχειρήματος δεν έκρυψε και η γερμανική κρατική επενδυτική τράπεζα KFW.

Ο διευθύνων σύμβουλος της KFW, Ούλριχ Σρέντερ, εξέφρασε την ανησυχία του ότι η χώρα δεν θα πετύχει ούτε το όριο του 66%. «Κατά συνέπεια, θα έχουμε πιστωτικό γεγονός, το οποίο όμως θα είναι κυρίως ανεξέλεγκτο» κατά τον Ούλριχ Σρέντερ.

Υπενθυμίζεται ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει προαναγγείλει ότι για να προχωρήσει το PSI με επιτυχία,θα πρέπει να συμμετάσχει σε αυτό τουλάχιστον το 90% των ομολογιούχων. Για την ενεργοποίηση των ρητρών συλλογικής δράσης χρειάζεται απαρτία, που επιτυγχάνεται αν απαντήσει το ένα δεύτερο των ομολόγων που υπάγονται στο ελληνικό δίκαιο, ύψους 177 δισ. ευρώ, ενώ τουλάχιστον τα δύο τρίτα θα πρέπει να το εγκρίνουν.

Επομένως,κάθε αποτέλεσμα κάτω του 90% που έχει θέσει σαν όριο το καθεστώς θα αποτελεί παταγώδη αποτυχία του, ενώ απόλυτη γελοιοποίηση θα αποτελέσει κάθε προσπάθεια να το βαφτίσει σαν..επιτυχία, την ώρα που θα σπρώχνει τον τόπο σε νέες περιπέτειες..

Πρόθεση να συμμετάσχουν στο PSI έχουν ήδη εκδηλώσει οι έξι μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες, οι οποίες συμφώνησαν με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο στην πλήρη και καθολική αποδοχή των όρων του PSI και την ένταξη όλων των ομολόγων, ελληνικού και αλλοδαπού δικαίου, αλλά και των εγγυημένων από Δημόσιο δανείων των ΔΕΚΟ.

Παράλληλα, τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα περικοπής του ελληνικού χρέους αποφάσισαν δουλικά τα διοικητικά συμβούλια επτά ασφαλιστικών Ταμείων.

Tη στάση των υπόλοιπων .. «ανυπάκουων» Ταμείων στηλίτευσε χθες ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος προειδοποίησε σε μία ύστατη προσπάθεια τρομοκράτησης των διοικήσεών τους,πως αν αποτύχει το PSI θα καταρρεύσουν και τα Ταμεία.

«Οι διοικήσεις αυτές παίρνουν στο λαιμό τους τούς ασφαλισμένους τους και τους συνταξιούχους», παρατήρησε με απίστευτο θράσος,κάνοντας λόγο για υπονόμευση της διαδικασίας για συνδικαλιστικούς και κομματικούς λόγους και ξεχνώντας να προσθέσει ότι αυτός και το σάπιο καθεστώς που για δεκαετίες υπηρέτησε πήρε στο λαιμό του έναν ολόκληρο λαό,προκειμένου να διασφαλίζει τα συμφέροντα της οικονομικής εξουσιαστικής ελίτ..

«Δεν είναι συμπεριφορές εθνικά υπεύθυνες αυτές», κατέληξε ο υπουργός Οικονομικών του καθεστώτος που έβαλε το λαό στο βρώμικο παιχνίδι του ευρώ με ψεύτικες στατιστικές και swaps, οδηγώντας ανεύθυνα τη ζωή του στη σημερινή κόλαση..

Πάντως, πηγές με γνώση του θέματος δήλωσαν χθες στο Reuters ότι στο πρόγραμμα ανταλλαγής ελληνικού χρέους θα ενταχθούν τα ομόλογα ύψους 18-19 δισ. ευρώ που διαχειρίζεται η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) σε ρόλο νταβαντζή των χρημάτων των εργαζόμενων και για λογαριασμό ασφαλιστικών ταμείων, ανεξάρτητα των αποφάσεων των διοικητικών τους συμβουλίων !

Παρά την προσπάθεια συντήρησης κλίματος..επικείμενου θριάμβου στην Αθήνα,μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα Le Monde, o σύμβουλος του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF) Ζαν Λεμιέρ δήλωσε ότι η έκβαση του PSI παραμένει αβέβαιη.

«Είναι αδύνατον να είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα μιας τέτοιας διαδικασίας», είπε ο Λεμιέρ της BNP Paribas επισημαίνοντας πάντως πως «η επιτυχία της προσφοράς είναι προς το συμφέρον όλων»,(των διεθνών και ντόπιων τοκογλύφων).

Εκτίμησε μάλιστα ότι η Ελλάδα και η Ευρωπαϊκή Ένωση πιθανόν να αναθεωρήσουν κάποιους από τους όρους του προγράμματος, αν αυτό χάσει τον εθελοντικό του χαρακτήρα,δηλαδή δεν πετύχουν οι μανούβρες και οι εκβιασμοί της τελευταίας στιγμής,ενώ προειδοποίησε ότι μια ανεξέλεγκτη χρεοκοπία της Ελλάδας θα είχε «πολύ σοβαρές» συνέπειες για την ευρωζώνη,ομολογώντας έτσι ποιά είναι η ταμπακέρα στο πείραμα αυτό.

Το βέβαιο είναι ότι απόψε γυρίζει η σελίδα για όλους,το πιστωτικό γεγονός έρχεται και η ζωή μας μπαίνει στην επόμενη φάση της μεγάλης και οδυνηρής περιπέτειας..

stopcartel Newsdesk

Δεν υπάρχουν σχόλια: