ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.3.12

Τώρα μας απομένει το εκλογικό PSI

thumb
ΞΕΝΟΦΩΝ Α. ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗΣ
Με την ολοκλήρωση του PSI αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, αυτά που ευτυχώς δεν ζήσαμε· γιατί, αν εφαρμόζονταν οι διάφορες «συνταγές σωτηρίας» που ακούστηκαν την τελευταία διετία, η χώρα θα ήταν αντιμέτωπη με τον απόλυτο εφιάλτη. Πριν από όλα, λοιπόν, ας δούμε τη θετική πλευρά των εξελίξεων, βάζοντας τέρμα στη βιβλική καταστροφολογία.
Η χώρα σαφώς είναι τραυματισμένη, αλλά όρθια και διαθέτει ένα μεγάλο πλεονέκτημα: είναι στο χέρι της να πετύχει, είναι στο χέρι της να διορθώσει όλες εκείνες τις κοινωνικές αδικίες που συντελέστηκαν αυτό το διάστημα σε βάρος των αδύναμων κοινωνικών ομάδων που υπέστησαν καθίζηση, επειδή το πολιτικό σύστημα αρνείται πεισματικά να φορολογήσει όχι μόνο τους πλούσιους και τα λαμόγια, αλλά σχεδόν κανέναν από τους πολλούς επιτήδειους επιτηδευματίες αυτού του τόπου.
Αυτό το άθλιο πολιτικό σύστημα που μας πρόδωσε όλους, αντιμετώπισε την κρίση με τους μισθούς των μισθωτών και των συνταξιούχων και όχι με τον πακτωλό του ληστρικού κεφαλαίου. Αυτό το πολιτικό σύστημα, παρά την καθίζηση που υπέστη, βγήκε ζωντανό παρά τα αστεία, ενοχλητικά και επικίνδυνα γιαουρτώματα. Απόδειξη, ο τρόπος με τον οποίο πολιτεύονται όλα τα κόμματα του Κοινοβουλίου εν όψει των εκλογών. Σαν να μη συνέβη τίποτα, σαν η κρίση να μην αφορά κανέναν στη Ν.Δ., σαν η κρίση να μην ξεσκέπασε την ατολμία του ΠΑΣΟΚ να την αντιμετωπίσει, σαν η Αριστερά να μην επένδυσε στο απόλυτο χάος προκειμένου να κερδίσει λίγα ψίχουλα ψήφων.
Αυτή η απογοητευτική πραγματικότητα είναι σοβαρότερη και από το χρέος και από την έλλειψη ανάπτυξης και από τη θηριώδη πλέον ανεργία, κυρίως των νέων παιδιών που εκτός από άνεργα ξέμειναν και από όνειρα και από φιλοδοξίες… Αυτό το άθλιο σύστημα αρχίζει να παίρνει θέσεις για την κούρσα των εκλογών με την ίδια βουλιμική διάθεση απέναντι στην εξουσία.
Οι εκλογές αυτές, κατά τη γνώμη μου, θα έχουν ένα χαρακτηριστικό: μετά την απομάκρυνση από την κάλπη κανείς δεν θα μπορεί και δεν θα δικαιούται να επικαλεστεί άγνοια, παραπληροφόρηση ή έλλειψη πληροφόρησης, εκβιαστικά διλήμματα, εξαπατήσεις κ.λπ. Κανένα άλλοθι δεν θα ισχύει για κανέναν!

Το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: