ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.3.12

ΠΑΣΟΚ: Περιμένουν τους μισούς να ψηφίσουν


Ενημέρωση για την εκλογική διαδικασία της επόμενης Κυριακής έδωσαν οι γραμματείς του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στο Νομό Θεσσαλονίκης.
του Δημήτρη Συρμάτση
Την Κυριακή 18 Μαρτίου από τις 9:00-17:00 θα στηθούν κάλπες σε όλους τους καποδιστριακούς δήμους. Συγκεκριμένα θα υπάρξουν 18 εκλογικά κέντρα στο πολεοδομικό συγκρότημα. Στην Έκθεση και στο Πολιτιστικό Τούμπας για το δήμο Θεσσαλονίκης.
Στη Β’ Θεσσαλονίκης θα υπάρξουν 34 εκλογικά κέντρα. Εκτός των δήμων θα στηθούν κάλπες και σε Άδενδρο, Καλοχώρι, Διαβατά και Σίνδο.
Η εκτίμηση για την Α’ Θεσσαλονίκης, είναι ότι πάνω από το 50% αυτών που ψήφισαν το 2007 θα συμμετέχουν στη διαδικασία. Υπενθυμίζεται ότι το 2007 σε όλο το νομό Θεσσλαονίκης ψήφισαν  65.000.
800.000 πανελλαδικά είναι τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος, εκ των οποίων 330.000 τακτοποιημένοι οικονομικά.
Από Δευτέρα θα υπάρχει μια οριστική εικόνα για τους εκλογικούς καταλόγους.
Φανερό της μικρής δυναμικής του ΠΑΣΟΚ είναι ότι πλέον μόνο 2 τοπικές λειτουργούν στη Β’ Θεσσαλονίκης, 6 τοπικές στην Α’ Θεσσαλονίκης, ενώ άλλες τόσες έκλεισαν .     

Ντροπή για το ΠΑΣΟΚ οι απλήρωτοι υπάλληλοι
Ο γραμματέας της Ν.Ο. Α’ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Παπαστεργίου χαρακτήρισε  απαράδεκτη τη μη πληρωμή των υπαλλήλων για 4 μήνες. «Όπως σε όλη την Ελλάδα έτσι και στη Θεσσαλονίκη. Είναι ντροπή για το ΠΑΣΟΚ» σημείωσε χαρακτηριστικά. 
«Η πρώτη δαπάνη που πρέπει να γίνει από τη συμμετοχή των μελών στις εκλογές από τα 2 ευρώ πρέπει να είναι η πληρωμή των εργαζομένων» τόνισε.
«Τα έσοδα πλέον των κομμάτων είναι μόνο από την κρατική επιχορήγηση. Δεν έχουμε δωρεές . Αν είχαμε θα το λύναμε το θέμα άμεσα» δήλωσε από τη μεριά του γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργος Γεράκης. 
Παράλληλα η ΝΟ Α’ Θεσσαλονίκης έχει και οφειλές  για λειτουργικά έξοδα  ύψους 100.000 ευρώ περίπου. Στο ποσό περιλαμβάνονται και οφειλές από τις εκλογές του 2009.
«Να αλλάξουμε»
Στις πολιτικές τους τοποθετήσεις, ο κ. Γεράκης σημείωσε ότι είναι μια «Κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα, έχουμε επίγνωση της κατάστασης. Είναι οξύμωρο για κάποιους να πηγαίνουμε σε εκλογή από την κοινωνία, Ζητούμε την κατανόηση του κόσμου  και τον καλούμε να συμμετέχει μαζικά στη διαδικασία». 
Ο κ. Παπαστεργίου τόνισε πως «Μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ ασκούν σκληρή κριτική στην πολιτική κυρίως του πρώτου διαστήματος . Έχει την ωριμότητα ο κόσμος να ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο μετά τη νέα εκλογή. Για να φύγουμε από την πολιτική του μνημονίου ΄Με γρήγορη ανάπτυξη και αναδιάρθρωση της κρατικής μηχανής . Για να μην φτάσουμε στο φαινόμενο οι πόλεις να γεμίσουν με νεοάστεγους»
Ζήτησε παράλληλα τη διαφορετική λειτουργία του κόμματος με συζήτηση στα όργανα, περισσότερη δημοκρατικότητα. «Επαναφορά σε ένα ΠΑΣΟΚ των πραγματικών μελών.Έχουμε γίνει αναξιόπιστοι ως ΠΑΣΟΚ. Αυτό πρέπει να αλλάξει» σχολίασε χαρακτηριστικά.
Από την μεριά του ο γραμματέας της ΝΟ Β’ Θεσσαλονίκης, Παντελής Κουκουλέκίδης τόνισε πως «ο κόσμος συμμετέχει στις συνελεύσεις παρά την απαξίωση. Ήμασταν σαν Νομαρχιακή αντίθετοι στο Μνημόνιο εξ αρχής»
Μίλησε για πόλεμο που δεν ζητάς να δεις ποιος έχει δίκιο, αλλά μετράς νεκρούς.
«Τα πρωτοκλασάτα στελέχη αντιμετωπίζουν το ζήτημα με το φόβο . Προσπαθώντας να προκαλέσουν το φόβο του κόσμου για να περάσουν οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές αυτές. Με αυτή την εθνικό-λαϊκιστική πολιτική παρκάρουν ψηφοφόρους σε άλλα δημοκρατικά κόμματα που έχουν δημοσκοπική άνοδο» ανέφερε για την πολιτική του κόμματος
«Το ΠΑΣΟΚ λειτούργησε μέχρι τώρα ως κρατικό κόμμα. Με ομάδα στελεχών πέριξ του Πρωθυπουργού. Αυτό πρέπει να αλλάξει» κατέληξε
Για Αλλατίνι
«Όλοι οι δημόσιοι χώροι πρέπει να αξιοποιούνται με βάση το δημόσιο συμφέρον και με σεβασμό της ιδιωτικής περιουσίας.
Να ξεκινήσει άμεσα μια ουσιαστική συζήτηση με πρωτοβουλία του δήμου και φυσικά όλα αυτά να γίνουν με διαφάνεια» ήταν η δήλωση που έκανε ο κ. Παπαστεργίου σχετικά με το θέμα που έχει αναπτυχθεί σχετικά με τα 26 στρέμματα στο οικόπεδο Αλλατίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: