ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.3.12

ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗ ΩΜΟΤΗΤΑΣ..... (κράτήστε το αυτό..και βγάλτε ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ))

 Κατάσχεση μισθού ή σύνταξης για χρέη στο Δημόσιο – Πότε και πως θα γίνεται

Ουσιαστικά η διαδικασία θα είναι αυτόματη. Ο πολίτης απλά θα πηγαίνει στην τράπεζα και θα βλέπει το μισθό ή τη σύνταξή του να έχουν περάσει από... κουρείο!!!
By:NewsIt
Μάλιστα για όσους έχουν χρέη πάνω από 5.000 ευρώ (εύκολα δημιουργείται ένα τέτοιο ποσό με τις προσαυξήσεις) προβλέπεται άσκηση ποινικής δίωξης.Το υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζει ρύθμιση με την οποία για οποιαδήποτε οφειλή προς το δημόσιο οι υπηρεσίες του θα μπορούν να επέμβουν στην τραπεζική κατάθεση του πολίτη και να αφαιρούν το ποσό.
Προς το παρόν οι πληροφορίες λένε ότι μπαίνει πλαφόν, ώστε να μην υπάρξουν φαινόμενα, όπως πριν μερικές ημέρες αφαίρεσης από κατάθεση... 20 ευρώ! (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Το πλαφόν σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες θα μπει στα 1.000 ευρώ. Η αφαίρεση δηλαδή του ποσού από τις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών δεν θα μειώνει το ποσό που υπάρχει στον λογαριασμό κάτω από τα 1.000 ευρώ.

Πόσο μπορεί να αφαιρεθεί από το μισθό ή τη σύνταξη; Ως και το 25% αρκεί να μένουν τα 1.000 ευρώ.

Οι μόνες οφειλές που δεν θα κινούν αυτή τη διαδικασία θα είναι εκείνες ως 300 ευρώ.

Εκτός του ότι ο πολίτης με χρέη πάνω από 5.000 ευρώ στο Δημόσιο μπορεί πλέον να αντιμετωπίσει ποινική δίωξη, στην περίπτωση που δεν έχει υπαχθεί σε κάποια ρύθμιση των χρεών του ο έφορος έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε κατάσχεση των περιουσιακών του στοιχείων.

Η οποιαδήποτε κατάσχεση πάντως δεν θα σημαίνει ότι ο οφειλέτης χάνει αυτόματα το ακίνητο ή το όποιο περιουσιακό του στοιχείο.

Ακόμη και μετά την εντολή για κατάσχεση ο οφειλέτης θα μπορεί να υπαχθεί σε κάποια ρύθμιση ώστε να μπορέσει εξοφλώντας την οφειλή να αποφύγει τον πλειστηριασμό του κατασχεθέντος ακινήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: