ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.3.12

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ;


The bond holder
Χθες κάθισα να δω τα νέα από την τηλεόραση κάτι που πολύ σπάνια κάνω. Δεν κοιμήθηκα όλο το βραδύ και χρειάστηκε να γράψω κάτι για να ησυχάσω λίγο...

Συγκλονίστηκα όταν άκουσα για τον παππού που κάποια κτήνη τον βασάνιζαν με καυτά σίδερα, τον κρέμασαν ανάποδα και του έκαψαν τα χέρια στην σόμπα. Όλα αυτά για τους πει που είχε τα λεφτά.
Μετά άκουσα  ΣΚΑΙ.
Αποκάλεσε ο Μπαμπής τις διοικήσεις των ταμείων που δεν έκαναν η δεν θέλουν να κάνουν κούρεμα στα ομολόγα τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Τι λέει ο Μαμακιας. Από πού του έρχονται αυτές οι ιδέες; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να κρίνεις εσύ τις πράξεις διοικητικών συμβουλίων. Μάλλον σε πειράζει ότι το PSI δεν θα προχωρήσει. Δεν πειράζει μπαμπη. Απλώς θα τους πάρουμε μαζί μας στον γκρεμό που μας οδηγούν.
ΦΑΣΙΣΤΕΣ αποκάλεσε τους αγριευόμενους πολίτες της Ρόδου στην συνεχεία ο Πρωτοψάλτης. Δεν σέβονται λέει την δημοκρατία.
πρωτοψάλτη (χωρίς το κύριε και με μικρά γράμματα γιατί τόσο λίγος είστε) εννοείς ότι είναι δημοκρατία να λες ότι «λεφτά υπάρχουν» για να πάρεις την εξουσία  και μετά να κόβεις στις συντάξεις και να φέρνεις στην οικονομική καταστροφή σε τόσες χιλιάδες νοικοκυριά, με παιδιά που δεν έχουν να φάνε, με σχόλια χωρίς βιβλία, και μ ένα τραπεζικό υπάλληλο για πρωθυπουργό που κάνεις δεν ψήφισε; Όχι πρωτοψάλτη ( o τόσος λίγος),  δεν είναι φασίστας ο πατέρας που βλέπει το σπίτι του να χάνεται, το παιδί του να πεινάει. Είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει τίποτα να χάσει.
Τι ειδος “ανθρωπων” κυκλοφορούν αναμεσά μας;
Μήπως ήρθε η στιγμή;
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: