ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.3.12

ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΨΕΥΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ

 Ο ΜΑΣΚΑΡΑΣ ΓΑΠ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΗΘΕΝ ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ "ΛΑΘΟΣ" ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ!!

...ΚΑΙ ΟΜΩΣ ...ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ!! 

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !! ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ! Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ !! ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠ ΟΛΑ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ!!

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΩΦΕΥΟΥΝ! ΕΠΕΙΔΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΞΙΜΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΟΥΣ!!

ΔΗΘΕΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΤΑ CDS ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ !! ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΛΛΑ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΣ!! ... Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΜΟΙΦΤΗΚΕ ΔΕΟΝΤΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ CDS

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΑΙΔΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΩΡΓΟ!! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ  ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΕΣΥΡΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΣΤΑ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Δ' ΡΑΙΧ

============================================

Γ. Παπανδρέου: Μετανιώνω που δεν πρότεινα δημοψήφισμα νωρίτερα

Σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου ολοκλήρωσε την ομιλία του στο πλαίσιο της Εθνικής συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στο ΣΕΦ, στην τελική ευθεία για τη διαδοχή στην αρχηγεία του ΠΑΣΟΚ....
Ο ίδιος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα βρίσκεται «σε ένα δρόμο που μας πάει εκεί που πρέπει» και τόνισε ότι ο αγώνας δεν έχει τελειώσει, ενώ εμφανίστηκε έντονα επικριτικός απέναντι στη ΝΔ.
«Η Ελλάδα ήδη βούλιαζε όταν την παραλάβαμε», είπε ο κ. Παπανδρέου, ωστόσο, όπως υπογράμμισε, «καταφέραμε με πολλές θυσίες να μη βουλιάξει».
Ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στο να φτάσει η χώρα μέχρι εδώ, στους οποίους όμως δεν περιέλαβε τη ΝΔ. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τη ΝΔ αλλά δυσκολεύομαι», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι στο τέλος ωθήθηκαν να βοηθήσουν «υπό το φόβο δημοψηφίσματος». «Με την υπογραφή τους αναίρεσαν τα όσα έλεγαν, δέχτηκαν ότι είχαμε δίκιο, ότι κάναμε αυτό που έπρεπε», δήλωσε. «Θα ήθελα να μπορούσα να τους επαινέσω, αλλά δεν το αξίζουν ακόμα», κατέληξε.
Επίσης. κάνοντας την αυτοκριτική του, σχολίασε ότι έγιναν και λάθη, ενώ ελήφθησαν σκληρά μέτρα. 
«Δεν αποτύχαμε εμείς», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, «βρεθήκαμε σε μία παγκόσμια και ευρωπαϊκή δυστοκία μπροστά στο φόβο των αγορών». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι χρειάζεται ένα παγκόσμιο μέτωπο δημοκρατίας, καθώς η δημοκρατία είναι αυτή που απειλείται σήμερα, λόγω της τεράστιας συγκέντρωσης εξουσίας που έχει περιθωριοποιήσει τους πολίτες.
Τέλος, αναφερόμενος στο θέμα του δημοψηφίσματος, δήλωσε ότι «μετανιώνει» που δεν το προκήρυξε νωρίτερα, καθώς σκοπό είχε να ζητήσει το λόγο του λαού για το θέμα, κάτι για τον οποίο τον χαρακτήρισαν «τρελό». «Πολλοί αναφέρουν ότι αυτό μου στοίχισε το πολιτικό μου μέλλον. Χαλάλι», πρόσθεσε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας ότι θα συνεχίζει «από διαφορετικά μετερίζια», στηρίζοντας την επόμενη ηγεσία. 
Πηγή:http://www.24h.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: