ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.3.12

Οι οικοδόμοι της Καλαμάτας... περιμένουν τον Σαμαρά


Oikodomh1
Μπορεί η αστυνομία να βρίσκεται επί ποδός πολέμου για την επίσκεψη Σαμαρά – Βορίδη στην Καλαμάτα το Σάββατο, μπορεί τα blogs να... βοούν για αγανακτισμένους, αριστεριστές ή αντιεξουσιαστές οι οποίοι θα προσπαθήσουν να... επιτεθούν στον πρόεδρο της ΝΔ και στον υπουργό μεταφορών, όμως το άγχος της Συγγρού είναι άλλο.
Όπως έχουν δηλώσει, οι οικοδόμοι της Καλαμάτας σκοπεύουν να αποκλείσουν για λίγη ώρα την εθνική οδό ώστε να μπλοκάρουν τον Αντώνη Σαμαρά και να του παραδώσουν υπόμνημα διαμαρτυρίας δεδομένου ότι, όπως υποστηρίζουν, δεν τους έχει δοθεί καμία δουλειά στα έργα της περιφερειακής οδού της Καλαμάτας ούτε σε αυτό της γέφυρας του Νέδοντα.
Και φαίνεται ότι πέρα από κάποια γιουχαΐσματα ή και αυγά που ενδεχομένως να πέσουν μέσα στην πόλη – κάτι πολύ δύσκολο αφού τα μέτρα τόσο στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα όσα και στην τελετή θεμελίωσης της γέφυρας του ποταμού Νέδοντα, είναι δρακόντεια – οι «γαλάζιοι» φόβοι έχουν να κάνουν με το μπλοκάρισμα του Αντώνη καθ' οδόν προς την «δική του πόλη».
Οι μεσσήνιοι οικοδόμοι απλά θέλουν οι άνθρωποι δουλειά. Για να αποφευχθεί πάντως κάποιο παρατράγουδο βρίσκονται ήδη στη Μεσσηνία στελέχη της ΝΔ τα οποία έχουν μοναδική αποστολή να ηρεμήσουν τους οικοδόμους και να τους υποσχεθούν ότι ο πρόεδρος θα παραλάβει το υπόμνημα και θα κάνει ό,τι μπορεί.
Οπότε δεν έχουν λόγο να στήσουν καρτέρι στην εθνική οδό για να του το δώσουν! Κι όσο κι αν μοιάζει αστείο, αυτό είναι το μεγάλο άγχος του προεδρικού περιβάλλοντος. Οι άνεργοι οικοδόμοι!

δικτυο

Δεν υπάρχουν σχόλια: