ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.6.12

Η Ελλάς του Μνημονίου και των αυτοκτονιών - Τρεις αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο



Αυξάνονται δραματικά οι αυτοκτονίες στη χώρα μας και το φαινόμενο τείνει να λάβει μορφή χιονοστιβάδας! Μετά τον συνταξιούχο στρατιωτικό που έβαλε τέλος στη ζωή νωρίς το πρωί χθες στην Κηφισιά, χθες το απόγευμα, ακόμη ένας, 35χρονος αυτή τη φορά, τερμάτισε τη ζωή του, πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του στα Σεπόλια.
Οι αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν 35χρονο οδηγό ταξί που τα τελευταία δύο χρόνια είχε μείνει άνεργος και είχε οικονομικά προβλήματα και εκείνη την ώρα ήταν μόνος στο σπίτι. Χωρίς δουλειά, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν και ο πατέρας του που έκανε την ίδια δουλειά.
Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες πληροφορίες που μιλούν και για ερωτική απογοήτευση.
Νωρίς το πρωί πάντως ένας ακόμη 70χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του με την κυνηγετική καραμπίνα του στο χωριό Βούτες στο Ηράκλειο.
Πρόκειται δηλαδή για την τρίτη αυτοκτονία το τελευταίο εικοσιτετράωρο.
Πάντως η έξαρση των αυτοκτονιών στη χώρα μας, ειδικά οι πρόσφατες όπως αυτή του συνταξιούχου στο Σύνταγμα, που έδωσε τέλος στη ζωή του με μια καραμπίνα έξω από τη Βουλή, έχουν αρχίσει και απασχολούν αρκετούς Ευρωβουλευτές, δυστυχώς όχι Ελληνες, και σύντομα το ζήτημα θα έρθει -σύμφωνα με πληροφορίες των aegeantimes- στο Ευροκοινοβούλιο! 


  ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: