ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.6.12

ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ, ΩΦΕΛΙΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ !!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΩΡΕ; ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΤΕ; ΑΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ-ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ- ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ; ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΟΣΤΡΑΚΟ!! ΜΙΑ ΞΕΠΕΣΜΕΝΗ ΛΕΣΧΗ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ !!!
ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΙΣΕΙΤΕ!
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ- ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ.
 ΟΜΩΣ ΣΕ ΣΑΣ ΣΥΝΑΤΗΣΑΜΕ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, ΑΝΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ , ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ,  ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ, ΑΡΠΑΓΕΣ, ΔΟΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ . ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΞΥΣΑΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ , ΟΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ!!


ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ




ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Τις τελευταίες ημέρες πριν από τις εκλογές της 17ης του Ιούνη ζούμε ένα πρωτοφανές στα παγκόσμια ιστορικά χρονικά μπαράζ δηλώσεων και παρεμβάσεων στα εσωτερικά μας από ξένους πολιτικούς και μέσα μαζικής ενημέρωσης, που αποτελούν όχι απλά ωμό εκβιασμό προς τους έλληνες πολίτες που καλούνται να αποφασίσουν για τη κυβέρνηση της δικής τους χώρας, αλλά αποτελούν ύψιστη πράξη προσβολής της Εθνικής μας Αξιοπρέπειας και καταδεικνύουν ότι μας θεωρούν αποκλειστικά υπό δική τους ιδιοκτησία, νομή και κατοχή.



Όταν εμείς ως Ε.Πα.Μ. πρώτοι μιλήσαμε για ξένη κατοχή και ότι ήδη με την υπογραφή του πρώτου μνημονίου, ο αγώνας του Ελληνικού Λαού προσέλαβε χαρακτηριστικά Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα, κάποιοι μας χαμογέλασαν ειρωνικά, κάποιοι μας είπαν ότι υπερβάλουμε και κάποιοι τρίτοι μας αποκάλεσαν ακραίους.



Τώρα τι έχουν να μας πουν όλοι αυτοί παρακολουθώντας τις «αποκλειστικές» δηλώσεις του νέου Γάλλου Προέδρου στο χουντοκάναλο του Μπόμπολα και του Βαρδινογιάννη; Τι έχουν να μας πουν διαβάζοντας την σημερινή εμετική πρόσκληση προς τους Έλληνες του δημοσιογραφικού οργάνου της γερμανικής χρηματιστικής ελίτ (FTD);



Για ποια δημοκρατική Ευρώπη εξακολουθούν να μας μιλούν;



Για ποιες υποχρεώσεις μας προς τους εταίρους μας, καλούν; Όταν μάλιστα και στον τελευταίο αφελή είναι πλέον προφανές πως το σκληρό νόμισμα και το χρέος που αυτό δημιουργεί, χρησιμοποιείται ως το απόλυτο πρόσχημα για τη χωρίς καμιά αντίσταση αποικιοποίηση μιας ολόκληρης χώρας και τον εξανδραποδισμό ενός ολόκληρου λαού;



Ελληνίδες, Έλληνες, Ψηλά το κεφάλι! Μαζί με την μεθοδικά επιχειρούμενη εξαχρείωση του λαού μας, προσβάλλεται ξεδιάντροπα και η Τιμή και η Αξιοπρέπειά μας, ως Λαός και ως Έθνος!"



Ας είναι λοιπόν η ψήφος όλων μας ένα βροντερό ΟΧΙ ισάξιο εκείνου του Οκτώβρη του 1940!



Όχι, Δεν θα Περάσει ο Φασισμός, οποιαδήποτε μορφή κι αν εξέλαβε από τότε!



Και η Δευτέρα 18 του Ιούνη του 2012, ας μας βρει όλους ενωμένους και αποφασισμένους για τις δύσκολες ημέρες που θα ακολουθήσουν.



Μόνο με τη πιο πλατειά Συσπείρωση, την Ενότητα, την Αλληλεγγύη μεταξύ όλων των πολιτών, σε κάθε σπίτι, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πόλη και χωριό θα γίνει δυνατή η αντιμετώπιση της λαίλαπας που μας επιφυλάσσουν και πρόκειται να ακολουθήσει, ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος.







ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ







Αθήνα Ιούνης 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: