ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.6.12

Δεν υπάρχει πλέον άλλοθι..

Οι πολίτες ξέρουν ότι ψηφίζοντας Νέα Δημοκρατία ψηφίζουν τους τραπεζίτες και τα μνημόνια.Το αποκαλύπτουν σήμερα τραπεζικά πόρταλς.Αυτοκτονεί η χώρα με κυβέρνηση τραπεζιτών.Χάος και χρεοκοπία με μνημονιακή κυβέρνηση.Ο Λαός δίνει τη λύση την Κυριακή παίρνοντας τη ζωή του στα χέρια του.
Η ώρα της αλήθειας έφθασε.Σε λιγότερο απο 48 ώρες οι πολίτες καλούνται να πούν το μεγάλο ΟΧΙ.Τώρα που το σύστημα υποχρεώθηκε απο τα δικά του αδιέξοδα να ζητήσει απο τον Λαό πολιτική και ηθική νομιμοποίηση για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει σε βάρος του αλλά κύρια γι αυτά που έχει δρομολογήσει για άμεση εκτέλεση.

Ξέρουμε πλέον οι πολίτες επίσημα τη μεγάλη αλήθεια.Κανένας δεν θα μπορεί να επικαλεστεί άγνοια της πραγματικότητας και του κινδύνου.Οι ίδιοι οι μεγαλοτραπεζίτες και τα όργανά τους, τα ενταλμένα και καλοπληρωμένα για να διαμορφώνουν τον τρόπο που πρέπει να σκέφτονται οι άνθρωποι,μέσα στον απόλυτο πανικό τους, έκαναν το λάθος:

Αποκάλυψαν αυτό που χρόνια το SC διακυρήσει, δηλαδή ότι οι πραγματικοί εξουσιαστές της χώρας δεν είναι οι πολιτικοί, αλλά τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.Οι μεγαλοτραπεζίτες και οι μεγαλομέτοχοί τους που τους αναθέτουν τη βρώμικη δουλειά της διοίκησης της χώρας.Που παρουσιάζουν στον λαό προεπιλεγμένους απο τους ίδιους ανθρώπους-μαριονέτες της πολιτικής,εξωνυμένους να υπηρετούν μόνο τα δικά τους απάνθρωπα συμφέροντα.

Σήμερα οι ίδιοι αποκαλύπτουν τις παρεμβάσεις-που όχι αόριστα και γενικά χρησιμοποιούν-αλλά τώρα, αυτή την ώρα-που κάλεσαν δήθεν τους πολίτες ελεύθερα να αποφασίσουν μέσα απο τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες..

Οι τραπεζίτες λοιπόν σύμφωνα με γνωστά  όργανα που διαθέτουν στο διαδίκτυο προσπαθούν μέχρι την ύστατη ώρα να εκτρέψουν το μεγάλο λαικό πλειοψηφικό ρεύμα που καθώς περνάνε οι ώρες φουσκώνει και φέρνει στον τόπο την προοπτική γυρίσματος σελίδας και αρχή της διαδικασίας της Ανατροπής.

Ο λαός,έχοντας όλη την εικόνα μπροστά του καλείται τώρα να δεί κατάματα τη ζωή με μια μεγάλη ελπίδα για απελευθέρωση και προκοπή η εναλλακτικά να αυτοκτονήσει...

Η πορεία με γνώμονα τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις για την πληρωμή των τοκογλύφων -εκπλήρωση των όρων την αποκαλούν μασκαρεμένα τα πολιτικά τους ανδρείκελα διεθνώς-είναι δυστυχώς προδιαγεγραμμενη για τις ζωές μας και τη χώρα μας σύμφωνα με όλες τις διεθνείς και ντόπιες οικονομικές αναλύσεις.

Οι αριθμοί δεν βγαίνουν με τίποτε,η ύφεση θα τρυπήσει τον όποιο πάτο θα μπορούσε να έχει το βαρέλι και θα οδηγήσει οριστικά τις ζωές μας σε ελεύθερη πτώση πρός το πουθενά.Χρεοκοπία,χάος και έξοδο απο την ευρωζώνη φέρνει στον τόπο τυχόν μνημονιακή κυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ και οποιοιονδήποτε άλλων εγκληματιών πρόθυμων συνοδοιπόρων τους.

Μπροστά σε αυτή την άμεση δραματική προοπτική, οι πολίτες έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε το φρένο την Κυριακή 17 Ιούνη δίνοντας την ευκαιρία για σχηματισμό μιάς Αριστερής διοίκησης.

Θα είναι ένα πρώτο μικρό βήμα ανάσχεσης της ιλιγγιώδους πορείας της χώρας πρός στο πουθενά και προυπόθεση απαρχής μιας πρωτόγνωρης ιστορικά πορείας προς την ανατροπή του καθεστώτος της φτωχοποίησης και της καταστροφής εκατομυρίων πολιτών.


Σε αυτό το έργο ζωής πρωταγωνιστές θα είναι οι ίδιοι οι πολίτες αυτοπρόσωπα μέσα απο τα λαικά κινήματα,τις πρωτοβουλίες αυτοοργάνωσης που ήδη ανθίζουν σε όλη τη χώρα, τις συνελεύσεις σε επίπεδο γειτονιών,χώρων εργασίας και άλλού.

Για το γύρισμα αυτής της νέας σελίδας ,για την υλοποίηση αυτής της πορείας,μπροστά στις κάλπες την Κυριακή που έρχεται, κανένας δεν περισσεύει, κανένας δεν μπορεί πιά να επικαλεστεί κανένα άλλοθι..

Τώρα όλοι ξέρουμε και πρέπει να έχουμε τη σταθερή πεποίθηση ότι μπορούμε !


stopcartel Newsdesk



Αναδημοσιεύουμε σημερινό σχετικό άρθρο απο το bankingnews.gr     

 

Οι τραπεζίτες παρεμβαίνουν στις πολιτικές εξελίξεις υπέρ της Ν.Δ.


και στην πορεία του ΧΑ - Παρασκηνιακές διεργασίες στήριξης της φιλοευρωπαϊκής κυβέρνησης-
Τι συνέβη με την Bank of America και πόσο ακόμη θα ανέβει το ΧΑ και οι μετοχές των τραπεζών;


Οι τραπεζίτες παίρνουν στα χέρια τους την τύχη του ΧΑ αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις.
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πηγές που δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης εδώ και λίγο χρονικό διάστημα οι τραπεζίτες έπαψαν να είναι παθητικοί παρατηρητές των εξελίξεων.

Αποφάσισαν να πάρουν τις τύχες τους στα χέρια τους και να επηρεάσουν πρόσωπα και καταστάσεις με στόχο να σχηματιστεί μετά τις εκλογές  φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση.
Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχουν τραπεζίτες οι οποίοι βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με δημοσκόπους ώστε να έχουν σαφή εικόνα των εκλογικών τάσεων.
Οι διαρροές ότι η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα προέρχονται όχι από τα επιτελεία των κομμάτων αλλά από τους τραπεζίτες.
Οι διαρροές αυτές είναι σκόπιμες αλλά παρουσιάζουν την πραγματικότητα.
Η ΝΔ είναι μπροστά.
Στους τραπεζικούς κύκλους λοιπόν επικρατεί η εξής άποψη «πρέπει να στηριχθούν εκείνα τα κόμματα τα οποία μπορούν να διαφυλάξουν την Ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδος. Η συγκυρία ευνοεί την ΝΔ και δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και παραδοσιακοί κεντροαριστεροί τραπεζίτες έχουν μετατοπιστεί προς τα κεντροδεξιά στηρίζοντας την ΝΔ.
Μόνη εξαίρεση αποτελεί τραπεζίτης κρατικής τράπεζας που από το ΠΑΣΟΚ φέρεται να λοξοκοιτάει προς το ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως αυτό που έχει αξία είναι ότι οι τραπεζίτες πλέον παρεμβαίνουν στις πολιτικές εξελίξεις»

Το πρώτο μήνυμα το έστειλαν χθες.
Πέραν από την Bank of America και το έντονο short covering η άνοδος στο ΧΑ και στις τράπεζες υποστηρίχθηκε από τους τραπεζίτες οι οποίοι ενεργοποίησαν αμοιβαία κεφάλαια και άλλες φίλες δυνάμεις και τράβηξαν ανοδικά το ΧΑ.
Ποιο ήταν το μήνυμα του χθεσινού ράλι;
Ότι η αγορά επικροτεί κυβέρνηση με φιλοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά και η ΝΔ καλύπτει αυτές τις ελάχιστες προϋποθέσεις.
Το χθεσινό ράλι ήταν η απάντηση - παρέμβαση των τραπεζιτών οι οποίοι έστειλαν ένα μήνυμα στο πολιτικό σύστημα, «θέλουμε φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση»

Ήδη η χθεσινή άνοδος του ΧΑ και των τραπεζών απασχόλησε πολλούς πολιτικούς κύκλους της κεντροδεξιάς και κεντροαριστεράς. 
 
stopcartel

Δεν υπάρχουν σχόλια: