ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.6.12

Νέο μυστικό γκάλοπ: Ισοπαλία ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, σε ελεύθερη πτώση ο Καμμένος, πέφτει η Χρυσή Αυγή, στη Βουλή ο ΛΑΟΣ!

Μονοψήφιο το ΠΑΣΟΚ!

Ακόμη μία δημοσκόπηση, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece έχει πραγματοποιηθεί από μεγάλο πανεπιστήμιο, φέρνει τα πάνω κάτω, στα μικρά κόμματα, με ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να είναι σχεδόν ισόπαλοι! Αναλυτικά...




Τα στοιχεία προέρχονται από το spirospero.gr και σύμφωνα με το... όνειρο του Σπύρου Καρατζαφέρη, έχουν ως εξής:

ΝΔ:           28,7%
ΣΥΡΙΖΑ:   28,3%
ΠΑΣΟΚ:    9,8%
ΑΝΕΞ. ΕΛ. 6,8%
ΔΗΜΑΡ:     6%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 4,9%
ΚΚΕ: 4%
ΛΑΟΣ: 3,2%
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ: 1,5%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: 1,2%

Σε ότι αφορά τα παραπάνω ποσοστά, διευκρινίζετε ότι η μέτρηση πραγματοποιήθηκε πριν το επεισόδιο Κασιδιάρη, στον ΑΝΤ1. Αύριο, θα υπάρξουν κατά πάσα πιθανότητα νέα αποτελέσματα, με το γκάλοπ να έχει γίνει μετά το επεισόδιο με τα μπουνίδια.

Σε ότι αφορά ειδικά το ΛΑΟΣ, όπως αναφέρεται στο spirospero.gr, φαίνεται ότι η επιλογή του Γιώργου Καρατζαφέρη να βάλει στο Επικρατείας τον Κώστα Πλεύρη έχει λειτουργήσει μάλλον ως πόλος συσπείρωσης των ψηφοφόρων, βλέποντας τα ποσοστά του κόμματος σχεδόν να διπλασιάζονται στη Θεσσαλονίκη σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.
 planet-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια: