ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.6.12

Στοχεύουν να περάσουν το ΠΑΣΟΚ

Συγκρατημένα αισιόδοξοι είναι οι επιτελείς των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι η αύξηση των εκλογικών τους δυνάμεων και η εδραίωσή τους στην 3η θέση είναι στόχος... ρεαλιστικός.

Φαίνεται ότι οι συνεργάτες του Πάνου Καμμένου εκτιμούν πως... το δίπολο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ έχει συσπειρώσει από την μια πλευρά μνημονιακές δυνάμεις της κεντροδεξιάς και από την άλλη αντιμνημονιακές δυνάμεις της αριστεράς. Όσοι πολίτες είναι στην πλευρά των πολέμιων του Μνημονίου και δεν είναι αριστεροί κατευθύνονται προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες οι οποίοι παρέμειναν ακλόνητοι και σταθεροί στα μηνύματά τους προς την κοινωνία.

Η εκτίμηση των στελεχών του κινήματος που σχεδιάζουν την στρατηγική του, είναι ότι κατάρρευση του ΛΑΟΣ και η συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής αποδεσμεύουν όσους ήταν εναντίον του Μνημονίου και δεν είναι αριστεροί και κατευθύνονται προς τον Πάνο Καμμένο. Το ίδιο όσοι είναι απογοητευμένοι από τον Αντώνη Σαμαρά. Έτσι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες όχι μόνο ανεβάζουν τις τελευταίες μέρες την συσπείρωση τους αλλά βλέπουν και νέους ψηφοφόρους. Όσο το ΠΑΣΟΚ αποσυσπειρώνεται και κινείται σε μονοψήφιο ποσοστό, τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να είναι τρίτο κόμμα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και να έχουν την δυνατότητα εντολής σχηματισμού κυβέρνησης.

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά τα στελέχη του κινήματος γι αυτό η λέξη κυβέρνηση μπαίνει σταθερά στο λεξιλόγιο του Πάνου Καμμένου αλλά και των βασικών στελεχών που έχουν αναλάβει επικοινωνιακό βάρος ( Μαρκόπουλος, Ζώης, Κουντουρά, Χαϊκάλης κ.λπ.)

(enikos.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: