ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.6.12

Έτοιμη για κυβερνοπόλεμο η Γερμανία...

Πλήρως λειτουργική η μονάδα διαδικτυακών επιθέσεων από τα τέλη του 2011


Η Γερμανία σύμφωνα με πληροφορίες του thetrumpet.com αποτελεί πλέον το μοναδικό από τα Δυτικά έθνη το οποίο ανακοίνωσε ότι διαθέτει μονάδα κυβερνοπολέμου που δεν χρησιμεύει μόνο στην προστασία από τους hackers, αλλά χρησιμοποιείται και για επιθέσεις σε άλλα έθνη..

Μία έκθεση, η οποία παραδόθηκε στις 5 Ιουνίου προς την κοινοβουλευτική επιτροπή αμύνης της Γερμανίας, αποκάλυψε την ύπαρξη της ειδικής μονάδας Επιχειρήσεων Δικτύου Υπολογιστών η οποία ιδρύθηκε στη Βόννη το 2006.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη έκθεση, για την οποία κάνει λόγο δημοσίευμα του thetrumpet.com που βρήκε για τους αναγνώστες του το pentapostagma.gr, έχει επιτευχθεί η δυνατότητα λειτουργίας της μονάδας σε εχθρικά δίκτυα και έχουν ήδη πραγματοποιηθεί προσομοιώσεις επιθέσεων στον κυβερνοχώρο σε ελεγχόμενο εργαστηριακό περιβάλλον.

Δημοσίευμα της Deutsche Presse-Agentur αναφέρει επί του θέματος: “Οι νομοθέτες τόσο της κυβέρνησης όσο και της αντιπολίτευσης έμειναν έκπληκτοι με την συγκεκριμένη αποκάλυψη, και αρκετοί από αυτούς αμφισβήτησαν τη δυνατότητα των στρατιωτικών ηγετών να εκκινούν επιθέσεις σε δίκτυα υπολογιστών χωρών του εξωτερικού δίχως την συγκατάθεση του κοινοβουλίου’’.

Η μονάδα κυβερνοπολέμου βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία από τα τέλη του 2011, ενώ το μέγεθος και η στόχευσή του έχουν απόρρητο χαρακτήρα.

Το Ισραήλ και η Αμερική αποτελούν τα μόνα δύο έθνη τα οποία έχουν παραδεχθεί, μέσω επίσημων δηλώσεων ανώτατων αξιωματούχων τους, ότι έχουν δημιουργήσει μονάδες με ικανότητα και λειτουργικότηα για επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Ακόμη όμως και αυτές οι παραδοχές έχουν πραγματοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες.

Βιώνουμε μία νέα μορφή πολέμων και κατασκοπευτικού ανταγωνισμού, η οποία θα αλλοιώσει σταδιακά τους παγκόσμιους συσχετισμούς βάσει της δυνατότητας των εθνών να κατέχουν τεχνολογία πραγματοποίησης κυβερνοπολέμων...
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: