ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.6.12

"Τελειώνει" Ραγκούση - Πάγκαλο ο Βενιζέλος ...ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ


 
"Τελειώνει" Ραγκούση - Πάγκαλο ο Βενιζέλος
«Υπάρχει ένας νεαρός ο οποίος σε μια στιγμή παροξυσμού δολοφονεί τους γονείς του. Τον συλλαμβάνουν, τον πηγαίνουν στο δικαστήριο, κάθεται στο εδώλιο και όταν αρχίζει η ακροαματική διαδικασία και λίγο πριν απαγγελθεί η απόφαση λέει: «Κοιτάξτε, πρέπει να με αντιμετωπίσετε με πολύ μεγάλη επιείκεια γιατί είμαι ορφανός».
Πρόκειται για την απάντηση του Βαγγέλη Βενιζέλου όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα υποστηρίζει ο Γιάννης Ραγκούσης περί αποτυχίας της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ από όταν ανέλαβε υπουργός οικονομικών ο Βαγγέλης Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απασφάλισε… και λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές δείχνει τις προθέσεις του για την επόμενη των εκλογών για όλους εκείνους που επιχειρήσουν να τον αμφισβητήσουν, θέτοντας θέμα ηγεσίας ενώ παράλληλα βάζει και τις διαχωριστικές του γραμμές με το παρελθόν και την διακυβέρνηση Παπανδρέου

Έτσι ο Γιάννης Ραγκούσης βλέπει ήδη την πόρτα εξόδου «Αυτοί δεν είναι στην παράταξη… Όποιος θέλει να κινηθεί παράλληλα, μπορεί να κινηθεί παράλληλα, να κάνει τη δική του διαδρομή.

Με το χέρι στην καρδιά σας το λέω, αλλά οι άλλοι να βάζουν το χέρι στο στόμα. Είμαι σαφής; …Να σταματήσει η πλάκα. Λίγες μέρες πριν τις εκλογές οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ είναι στρατευμένοι στη μάχη για την παράταξη και την χώρα. Δεν είναι αναλυτές.»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα τρείς ημέρες πριν από τις εκλογές αποφάσισε να βάλει τέλος στην «προσπάθεια εσωστρέφειας που κάποιοι έστηναν» και μιλώντας στο webtv του Πρωτου Θέματος μίλησε για πολιτική ανηθικότητα «Υπάρχει κάτι χειρότερο από την πολιτική ανηθικότητα, υπάρχει το απύθμενο πολιτικό θράσος, το οποίο είναι χειρότερο και από την ανηθικότητα» ενώ είναι ενδεικτικά του κλίματος που επικρατεί στις σχέσεις του με τον Γιώργο Παπανδρέου, με αφορμή μάλιστα τα όσα είχε υποστηρίξει το 2007 ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για το δακτυλίδι που πήρε από τον Κώστα Σημίτη.

«αν το 2004 ήταν ο σταυρός του μαρτυρίου, εμείς τι είμαστε, το ολοκαύτωμα εδώ, έτσι; Μου λέτε τώρα για το 2004. Αφήστε τις αναλογίες, δεν βολεύουν οι αναλογίες οι ιστορικές. Αφήστε τους κρατούμενους από το Άουσβιτς να βγουν να πάνε ξανά στα σπίτια τους.»

Το σήριαλ «επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ» μόλις άρχισε.

briefingnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: