ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.6.12

ΠΟΥ καλεί Παπακωνσταντίνου

thumb
Της Βάλιας Μπαζού
 Όπου ΠΟΥ είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και Παπακωνσταντίνου είναι ο πρώην υπουργός Οικονομικών και Περιβάλλοντος.
 Και τον καλεί, αν και δεν πρόκειται να  ιδρώσει το αυτί του, γιατί για πρώτη φορά ξεκάθαρα οι επιστήμονες του Οργανισμού προτείνουν τον περιορισμό των καυσαερίων ντίζελ σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η Διεθνής Υπηρεσία Καρκινικών Ερευνών, η οποία αποτελεί τμήμα του ΠΟΥ, εδώ και καιρό είχε επισημάνει τον κίνδυνο για τα καυσαέρια του ντίζελ χαρακτηρίζοντας τα ύποπτα για πρόκληση καρκίνων.
Και αυτή η υποψία πιστοποιήθηκε, πλέον, μετά την ολοκλήρωση μελέτης η οποία απέδειξε ξεκάθαρα τη σύνδεση των καυσαερίων ντίζελ με τον καρκίνο του πνεύμονα και την πιθανή σύνδεσή τους με την ανάπτυξη όγκων στην ουροδόχο κύστη.
Έτσι ακόμα μια «εκσυγχρονιστική», «μεταρρυθμιστική» απόφαση για χειρός Παπακωνσταντίνου, αποδεικνύεται θανατηφόρα… Γιατί η άρση της απαγόρευσης της πετρελαιοκίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη παρουσιάστηκε πριν από ένα περίπου χρόνο από τον τότε υπουργό Περιβάλλοντος ως μία εκ των προϋποθέσεων για τη σωτηρία της πατρίδας, την τόνωση της αγοράς, την επίτευξη της ανάπτυξης…
Γιατί βλέπετε, εάν δεν φουλάραμε και στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη με ντίζελ τους κινητήρες θα μέναμε μετεξεταστέοι στην Ευρωζώνη…
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μάλιστα, ως άλλος παντογνώστης, είχε προχωρήσει στη λήψη της απόφασης παρά την αντίθετη γνωμοδότηση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, τις επισημάνσεις των επιστημόνων και των περιβαλλοντικών οργανώσεων.

Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: