ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.6.12

ΝΔ & ΠΑΣΟΚ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ

Βγάζουν καθημερινά στο εξωτερικό εκατομμύρια ευρώ

Από 100 έως και 500 εκατομμύρια ευρώ οι ημερήσιες εκροές καταθέσεων από την Ελλάδα στο εξωτερικό λόγω της ανησυχίας για την έκβαση της κρίσης αλλά και της πολιτικής ρευστότητας στη χώρα.

Στη διάρκεια του Μαΐου οι εκροές εκτιμώνται στα 5 με 6 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ ιδιαίτερα αρνητικά έχει ξεκινήσει και ο Ιούνιος.
Από το τέλος του 2009 μέχρι και σήμερα οι καταθέσεις των ελληνικών τραπεζών έχουν μειωθούν κατά περίπου 80 δισεκατομμύρια ευρώ.
Η γενικότερη κατάσταση στο τραπεζικό σύστημα και την οικονομία, καθώς και η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών με την διοχέτευση των 18 δισεκατομμυρίων ευρώ, συζητήθηκε στο Συμβούλιο Συστημικής Ευστάθειας υπό την προεδρία του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Ζανιά.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: