ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.6.12

Θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα;

Φίλοι πειρατές, κουρσάροι, συνέλληνες.
Γιατί όλες πλέον οι εκτιμήσεις & οι συνιστώσες, με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ
"έρχεται", στις μυστικές τους μετρήσεις, πρώτο κόμμα;
Όλα τα διεθνή, ντόπια, πρωτοκλασάτα παπαγαλάκια, αρχηγοί ξένων κρατών, υπουργοί κλπ, κλπ μας κάνουν την τιμή και "ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ" για τα δεινά που μας περιμένουν, ή μας κουνούν απειλητικά το δάκτυλο, εάν & εφόσον δεν αναδείξουμε ως πρώτο κόμμα στην ελληνική βουλή ένα από εκείνα που διαθέτει ριψάσπιδες, ποντίκια, αρουραίους και τους μαφιόζους της διαφθοράς!!! 
Είναι φανερό ότι τα βρώμικα και μαφιόζικα "συμφέροντα" χρησιμοποιούν τα τελευταία όπλα τους για να κερδοσκοπήσουν επάνω στην αγωνία και το μέλλον της Ελλάδας και του λαού της, χρησιμοποιώντας τον πιο χυδαίο εκφοβισμό & φτηνό λαϊκισμό. 
Ευτυχώς για την Ελλάδα και δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουν ακόμη υποψιασμένοι σκεπτόμενοι Έλληνες που μπορούν να τους απαντήσουν....

Μπορεί εν τέλει να ξαναγεννηθούμε από τις πέτρες αυτού του τόπου, που τιμά τους Λεωνίδες, και δεν ξεχνά τους Εφιάλτες.



Με ναυτικούς κανονιοβολισμούς,
Koursaros

1 σχόλιο:

Exantas είπε...

Για σου ρε Αλέξη σέξι, που από το 3% (κι αυτό με το ζόρι), τα γιαουρτώματα, τα νερουλιάσματα & τα ζαρζαβατικώματα, έφτασες να μιλάει όλος ο πλανήτης για πάρτη σου. Μαγκιά & ουχί τσάμπα, όπως είπε ο Ευάγγελος
Με θαλασσινούς χαιρετισμούς