ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.6.12

Μεγαλύτερη παραχώρηση κυριαρχίας ζητά ο Σόιμπλε

«Μεγάλο λάθος να υιοθετηθούν τα ευρωομόλογα» δήλωσε σήμερα ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε «αν τα κράτη δεν συμφωνήσουν να παραχωρήσουν περισσότερη από τη δημοσιονομική τους κυριαρχία». «Θα ήταν μεγάλο λάθος να...




γίνουν αμοιβαίες οι εγγυήσεις χρέους, χωρίς μεγαλύτερη παραχώρηση της κυριαρχίας», δήλωσε ο Σόιμπλε σε μια ομάδα επιχειρηματιών που πρόσκεινται στη Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU), το κόμμα της γερμανίδας καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ.

Ο Σόιμπλε εκτίμησε, επίσης, ότι τα ευρωομόλογα, μειώνοντας τα επιτόκια δανεισμού των χωρών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, θα τις αποτρέψουν από το να «προχωρήσουν στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις».

«Δεν πρόκειται για σκληρότητα» από την πλευρά του Βερολίνου, σημείωσε ο γερμανός υπουργός, την ώρα που η χώρα του δέχεται πιέσεις από όλο τον κόσμο να κάνει περισσότερα για την αντιμετώπιση της κρίσης στην ευρωζώνη.

Αναφερόμενος στις αναταράξεις στις αγορές, κυρίως όσον αφορά την Ισπανία και την Ιταλία, ο Σόιμπλε επεσήμανε: «Δεν θα δώσουν οι αγορές τον τόνο», διότι «τότε η δημοκρατία θα χάσει τη νομιμοποίησή της».
 
 http://www.trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: