ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.12.12

Η τρόικα θα μείνει και μετά το 2030.


Ήρθαν για να μείνουν. Την επιβολή εποπτείας, πέραν του 2016 που ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της τρόικας και για όσο χρονικό διάστημα η Ελλάδα έχει οφειλές προς τους πιστωτές της, επιφυλάσσει για τη χώρα μας η ένταξή της στον μηχανισμό στήριξης της τριμερούς  χρηματοδότησης. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Real News, η απόφαση περιλαμβάνεται στο προσχέδιο του μνημονίου, το οποίο αναμένεται να οδεύσει στη Βουλή προς κύρωση, αμέσως μόλις διευθετηθεί το θέμα της εκταμίευσης της δόσης των 43, 7 δισ. ευρώ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, για όσες δεκαετίες αποπληρώνεται το δάνειο στην τρόικα, η Ελλάδα θα βρίσκεται σε διαρκή επιτροπεία, προκειμένου να ελέγχεται το κάτά πόσο υλοποιεί τις υποχρεώσεις της προς τους δανειστές. 
Με τα σημερινά δεδομένα και εάν δεν υπάρξουν νέες επιμηκύνσεις στην αποπληρωμή των δανείων, ο αυστηρός έλεγχος από την τρόικα θα διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι τα πρώτα χρόνια μετά το 2030.

Δεν υπάρχουν σχόλια: