ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.12.12

Εάλω η Ελλάδα! Το άδικο κράτος συνθλίβει τους πολίτες...


Γράφει ο Ευαγγελιστριώτης.

Φθάσαμε σε ημέρες όπου, τον κάθε κινούμενο στους δρόμους πολίτη, να τον «σταματά» το κράτος και δια νόμων,  διαταγμάτων και εγκυκλίων, να του αφαιρεί από την τσέπη του, εν μέση οδό, όλα του τα χρήματα, διότι οι άφρονες και καταστρεπτικοί πολιτικοί ολετήρες τα έκαναν θάλασσα, ως συνήθως και βούλιαξαν την Ελλάδα και βεβαίως τα δικά τους ολέθρια λάθη τα πληρώνει ο λαός.
Τέτοιες πρωτόγνωρες συνθήκες βιώνει από το 2009 η Ελληνική κοινωνία. Η ανέχεια οδηγεί σε απόγνωση, η ανεργία σε εξαθλίωση και η ανθρώπινη ζωή καταρρακώνεται μαζί με την αξιοπρέπεια. Η κοινωνική ζωή διαλύεται. Η αδικία κατάντησε ορμητικό ποτάμι που παρασέρνει στο διάβα του τα πάντα και αφήνει πίσω του οργή. Το κράτος, ως οφείλει, δεν παρέχει τα στοιχειώδη πλέον και ο καθένας ατομικά ενεργεί, για το πως θα βγάλει πέρα σ’  αυτόν τον Αρμαγεδώνα.
Όλες, μα όλες, οι κυβερνήσεις που υποτίθεται πως κυβερνούσαν τον τόπο, είχαν υποσχεθεί και μάλιστα δια παχέων λόγων, την πάταξη της φοροδιαφυγής και ακόμα το υπόσχονται. Μας περιπαίζουν εν ψυχρώ! Αυτό κάνουν.
Οι πολίτες πλέον δεν αμφισβητούν απλώς την μειωμένη έως ανύπαρκτη αποτελεσματικότητα του Κράτους. Αμφισβητούν πλέον τις προθέσεις του, τα προγράμματα, τις υποσχέσεις που έμειναν στα προεκλογικά μπαλκόνια.
Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, όπως και όλα τα προηγούμενα, πλήττει βάναυσα ξανά τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, δηλαδή εκείνους που δεν μπορούν να αποκρύψουν το..
εισόδημά τους και τους συνθλίβει μαζί με τις γκρίζες προοπτικές που έρχονται. Αυτό και μόνο αρκεί για να μεγεθύνει το αίσθημα της αδικίας που αισθάνεται ο νομιμόφρων πολίτης.
Το φορολογικό νομοσχέδιο που σε λίγο θα ψηφιστεί, αυτό το κατάπτυστο ανθελληνικό έκτρωμα, το κατασκευασμένο από γενίτσαρους, στρέφεται σαφώς εναντίον της Ελληνικής οικογένειας την οποία στραγγαλίζει ηθελημένα, όπως θέτει ομφάλιο λώρο στον λαιμό του παιδιού που ετοιμάζεται να βγεί στην ζωή. Μόνο εκείνοι που μισούν την ίδια τους την Πατρίδα, θα μπορούσαν να επιβάλλουν φόρους και ανημποριά στις οικογένειες που φέρνουν παιδιά στη ζωή για να κρατήσουν αυτή την Πατρίδα ζωντανή και δυνατή.
Είναι έγκλημα, είναι γενοκτονία, είναι προδοσία εκ προθέσεως. Συρρικνώνουν την Πατρίδα την στιγμή που επιτρέπουν να εισέρχονται στην χώρα κάθε καρυδιάς καρύδι αλλόθρησκοι λαθρομετανάστες, τα παιδιά των οποίων τυγχάνουν καλλίτερης μεταχείρισης από τα Ελληνόπουλα.
Εάλω η Ελλάδα, Εάλω οι Έλληνες. Ο εχθρός είναι εντός και δρά δολίως…..   

Δεν υπάρχουν σχόλια: