ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.12.12

ΤΙΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ!!!!

Στην εκπομπή με τον Δήμο Βερύκιο και τον Δημήτρη Σταυρόπουλο:
Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Ανάπτυξης

«Είναι ξεκάθαρη η κατεύθυνση της κυβέρνησης να ανοίξει η αγορά με προτεραιότητα στις μικρές επιχειρήσεις» δήλωσε στον Α989 ο Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης και πρόσθεσε ότι  «μόλις λειτουργήσει το σύστημα (ανοιχτά τις Κυριακές), θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας». Παράλληλα είπε ότι «δίνουμε δυνατότητα στα μικρά καταστήματα μόνα τους να λειτουργούν τις υπόλοιπες Κυριακές». 

«Τα μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας πρέπει να είναι ανοιχτά όταν το 20% του ΑΕΠ της χώρας μας στηρίζεται στον τουρισμό» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και τόνισε ότι το υπουργείο προχώρησε στη ρύθμιση με βάση όσα συμβαίνουν στην πλειονότητα των ευρωπαϊκών κρατών. «Δεν μας το επέβαλε η τρόικα. Είναι δική μας επιλογή, μια επιλογή κοινής λογικής.. Η Ελλάδα προσαρμόζεται στα κρατούντα στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Στην Αθήνα, πέραν των κατοίκων, υπάρχουν και οι τουρίστες. Γιατί αυτοί να είναι καταδικασμένοι»; αναρωτήθηκε ο Υπουργός και  ξεκαθάρισε ότι «οι ρυθμίσεις που περνάμε δεν είναι υποχρεωτικές, είναι προαιρετικές. Θα κάνουμε διάλογο. Θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε αλλά πιστεύω ότι υπάρχει ο φόβος του καινούριου». 
Τέλος, ο κος Χατζηδάκης διευκρίνισε ότι «την ώρα που θα έχουμε λειτουργία (στην Εκκλησία) θα απαγορεύεται να είναι ανοιχτά τα καταστήματα». 
Aκούστε ΕΔΩ το ηχητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: