ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.12.12

Βαρουφάκης: Γιατί σταμάτησα να συνεργάζομαι με τον Γ. Παπανδρέου.


Για τον Γιώργο Παπανδρέου, τα λάθη της Πρωθυπουργίας του αλλά και τις διαφωνίες που τον οδήγησαν να πάψει να εκτελεί χρέη συμβούλου του, μίλησε ο οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης σε τηλεοπτική εκπομπή το βράδυ της Τετάρτης.



«Ήμουν σύμβουλός του ως το 2006 αλλά διαφώνησα και έφυγα» είπε ο κ. Βαρουφάκης στον ΣΚΑΙ.
«Δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είχε δόλο, ήταν όμως άτυχος γιατί εξελέγη Πρωθυπουργός πάνω στην κρίση. Είμαι από αυτούς που επικρίνουν την Πρωθυπουργία του αλλά δεν μου αρέσει και η ανθρωποφαγία που επιχειρείται» είπε.
Θλιβερή διαδικασία χαρακτήρισε ο κ. Βαρουφάκης τη διαδικασία επαναγοράς χρέους από την Ελλάδα και δήλωσε ότι οι Ευρωπαίοι κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους με αυτή τη φόρμουλα.
«Η Ελλάδα δεν κερδίζει τίποτα από την επαναγορά χρέους. Είναι μια φόρμουλα που εφηύρε η Γερμανία ώστε να πειστεί η Κριστίν Λαγκάρντ να μείνει το ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα» δήλωσε.
Πρόσθεσε, επίσης, ότι «η απειλή για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ δεν είναι αξιόπιστη γιατί το ευρώ είναι σαν ένας χάρτινος πύργος, αν αφαιρέσεις ένα κομματάκι καταρρέει όλος ο πύργος». «Η Ευρώπη βρίσκεται σε στάδιο αποσύνθεσης» κατέληξε.
epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: