ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.12.12

Καμμένος: Μαφιόζοι έστησαν σχέδιο αποστασίας


"Ήταν προσχεδιασμένο για να δημιουργηθεί μία ομάδα βουλευτών καβάτζα ώστε να περνούν τα νομοσχέδια στη Βουλή", τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, αναφερόμενος στους βουλευτές που αποχώρησαν από την παράταξη 

«Αντί να σβήσουν τη φωτιά, έβαλαν πυρκαγιά» είπε ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στους βουλευτές που αποχώρησαν από την παράταξη. 

Μάλιστα ανέφερε ότι «ήταν προσχεδιασμένο για να δημιουργηθεί μία ομάδα βουλευτών καβάτζα ώστε να περνούν τα νομοσχέδια στη Βουλή η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, όταν δεν τα ψηφίζει η ΔΗΜΑΡ». 

«Πρόκειται για μαφιόζους που έστησαν ιστορία αποστασίας από τους Ανεξάρτητους Έλληνες», τόνισε χαρακτηριστικά. 

Ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή, ενώ τόνισε ότι δεν είναι αντίθετος με τις αποκρατικοποιήσεις, αλλά ζήτησε να γίνονται με ανοιχτούς διαγωνισμούς και να μη δίνονται σε «κολλητούς και φίλους». Μάλιστα ανέφερε ότι «όλα είναι προσυμφωνημένα, δεν γίνονται διαδικασίες έντιμες και καθαρές». 

Ο κ. Καμμένος χρησιμοποίησε μία ιδιαίτερα σκληρή έκφραση, λέγοντας ότι «ακόμα και σε χαντάκι να με βρουν, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συνεχίσουν να υπάρχουν». 

Εξηγώντας τι εννοεί και απαντώντας στο αν δέχεται απειλές, είπε «όλοι απειλούμαστε, όποιος δεν παει με το σύστημα δέχεται απειλές... εγώ δεν μασάω από απειλές», σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν μπορεί να τεκμηριώσει τις αναφορές του. 

Ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ είπε ότι θα δώσουν «ανένδοτο αγώνα μέχρι την απελευθέρωση της χώρας με οποιοδήποτε κόστος». 

Για το περίφημο non paper, είπε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και τόνισε «ανοίξτε τα πρακτικά με τον Κ. Παπούλια. Υπάρχει πουθενά αναφορά;». Μάλιστα σημείωσε ότι το θέμα με το non paper έχει καταρρεύσει. 

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Κουράκου ο οποίος παραιτήθηκε από το κόμμα, καταγγέλλοντας ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από το Γιώργο Βουλγαράκη, κατά το οποίο του ανέφερε «τώρα που βρήκαμε λεφτά για το κόμμα εσείς το διαλύετε», ο κ. Καμμένος απάντησε ότι έπεσε από τα σύννεφα. «Κανείς δεν είναι πίσω από τους Ανεξάρτητους Έλληνες», τόνισε ο κ. Καμμένος. 

Επίσης, σημείωσε ότι ο ίδιος δεν έχει κάνει ποτέ αναφορά για «δολαριοποίηση της οικονομίας», αλλά είπε ότι η τιτλοποίηση του ορυκτού πλούτου μίας χώρας και των αποθεμάτων της σε φυσικό αέριο και πετρέλαιο, πρέπει να γίνεται σε δολάρια. 

Τέλος, ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι «θα πουν αποτύχαμε και στο τρίτο μνημόνιο», αλλά ωστόσο θα έχουν πάρει όλο τον πλούτο της χώρας και «θα φύγουν με ελικόπτερα». 

Πηγή: Βόρεια 

Δεν υπάρχουν σχόλια: