ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.12.12

Ο Καμμένος, ο Τσίπρας και τα…βρώμικα «παιχνίδια» των Γερμανόφιλων !!!


Η κυβέρνηση που καταστρέφει τον τόπο
“ Να προσέξει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας τις προσπάθειες του κατεστημένου της υποτέλειας να τους Συντρίψουν ” 
Το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα είναι αποσταθεροποιημένο και αυτό το αποδεικνύει, για άλλη μια φορά, η ευρισκόμενη σε εξέλιξη διάλυση ενός κοικοβουλευτικού κόμματος: Των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Δεν είναι αυτή καθαυτή η κρίση στο κόμμα του Πάνου Καμμένου, η οποία…επηρεάζει τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά οι επιπτώσεις που μπορεί να έχει σε ολόκληρο το φάσμα του πολιτικού συστήματος τους επόμενους μήνες που αναμένεται, είτε να ξεσπάσει σφοδρή κοινωνική κρίση, είτε να διενεργηθούν εκλογές, οι οποίες για το καλό του τόπου θα φέρουν την Αριστερά στην εξουσία.
Ο Πάνος Καμμένος κατηγορεί για αποστασία τους βουλευτές και τα στελέχη που αποχωρούν, αφήνοντας σαφείς αιχμές, αλλά και υπονοούμενα, ενώ η άλλη πλευρά κατηγορεί τον αρχηγό του κόμματος …. για συγκεντρωτισμό. Τι σημαίνει, όμως, το ενδεχόμενο διάλυσης των Ανεξάρτητων Ελλήνων;
Ο κορμός της μνημονιακής και λαομίσητης μνημονιακής κυβέρνητης του Αντώνη Σαμαρά, η Νέα Δημοκρατία θεωρεί ότι πέτυχε μία μεγάλη νίκη. Η νίκη αυτή, εάν επιβεβαιωθεί, θα έχει ως μελλοντικό αποτέλεσμα την αποδυνάμωση του αντιμνημονιακού μπλοκ στην ελληνική βουλή και ειδικότερα του λεγόμενου «δημοκρατικού τόξου» των αντιμνημονιακών δυνάμεων, καθώς η ναζιστική Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να συμπεριλαμβάνεται σε αυτό.
Στην καταρρέουσα Νέα Δημοκρατία, η οποία αργά ή γρήγορα θα ακολουθήσει την πορεία του ΠΑΣΟΚ προς την πολιτική εξαφάνιση, θεωρούν ότι η διάλυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα τους προσφέρει πεδίο για διεύρυνση της επιρροής της στα Δεξιά του πολιτικού φάσματος, δηλαδή στην περιοχή ανάμεσα στο κόμμα του Αντώνη Σαμαρά και στην ναζιστική Χρυσή Αυγή. Το βασικότερο στοιχείο όλων, το οποίο αποτέλεσε εξαρχής ζητούμενο για το μνημονιακό σύστημα των υποτελών στο Βερολίνο είναι το εξής: Να ανακόψουν την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία και εκείνη του λαού προς την απελευθέρωση από τα μνημονιακά δεσμά.
Όσο το τελευταίο χρονικό διάστημα εξελισσόταν η συζήτηση για το ενδεχόμενο αναζήτησης κυβερνητικής συνεργασίας, σε μίνιμουμ προγραμματική βάση, ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στους Ανεξάρτητους Έλληνες, το γερμανόφιλο σύστημα συμφερόντων που κυβερνά την Ελλάδα στην παρούσα συγκυρία ανέπτυσσε το σχέδιό του σε δύο επίπεδα:
Το πρώτο έχει να κάνει με την αλλαγή του εκλογικού νόμου, ώστε να αποτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ να σχηματίσει στις επόμενες εκλογές, όποτε αυτές γίνουν αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Το δεύτερο είχε να κάνει με την εξαφάνιση οποιασδήποτε πιθανότητας ο ΣΥΡΙΖΑ να επιτύχει μετεκλογική συνεργασία μα άλλη αντιμνημονιακή πολιτική δύναμη.Η άρνηση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας είναι δεδομένη και με ακρίβεια διατυπωμένη, ενώ με την ναζιστική και επικίνδυνη για τη δημοκρατία Χρυσή Αυγή δεν θέλει να συνεργαστεί κανείς. Άρα μένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, τους οποίους βέβαια χωρίζει ιδεολογική άβυσσος με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Το σύστημα της γερμανικής υποτέλειας, το οποίο εκφράζεται πολιτικά και κοινοβουλευτικό από τη λαομίσητη τρικομματική συγκυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά περίμενε … σαν έτοιμο από καιρό, μία κρίση στο εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η οποία θα οδηγούσε στη διάλυση. Μάλιστα λέγεται έντονα τα τελευταία 24ωρα ότι κάποιοι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, από εκείνους που διαχώρισαν τη θέση τους από τον Πάνο Καμμένο, είχαν συναντήσεις με συνεργάτες του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Αλήθεια ή ψέμματα, θα δείξει.
Ελπίδα των υποτελών στο Βερολίνο και κυρίως της Νέας Δημοκρατίας είναι να μείνει ο ΣΥΡΙΖΑ μόνος του, απομονωμένος και να συντριβεί, σε συνάρτηση με την ψήφιση νέου εκλογικού νόμου.
Σε ένα άλλο επίπεδο οι μνημονιακές δυνάμεις ανέδειξαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα τις κινήσεις Λαφαζάνη στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και την συγκρότηση εσωκομματικής αντιπολίτευσης στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει μαζικά η διακίνηση σεναρίων και η παραφιλολογία περί ενδεχόμενης διάσπασης και του ΣΥΡΙΖΑ, εξαιτίας διαφωνιών που εκδηλώνονται στο εσωτερικό του. Στους Ανεξάρτητους Έλληνες οι αναφορές του Πάνου Καμμένου στο ενδεχόμενο ένταξης της Ελλάδας στη ζώνη του δολαρίου, λέγεται ότι διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο. Όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, οι βουλευτές και τα στελέχη που αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, θα χρησιμοποιήσουν από εδώ και πέρα ως όχημα στην πολιτική ζωή, την προσήλωσή τους στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας και στο ευρώ, αλλά και στη διάσωση της ευρωζώνης. Έτσι λένε, χτίζουν τις γέφυρες για την μελλοντική ένταξή τους στο … ευρωπαϊκό ή φιλοευρωπαϊκό και στην πραγματικότητα φιλογερμανικό κόμμα που ετοιμάζεται να δημιουργηθεί για να καταδυναστεύσει τον ελληνικό λαό.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να προσέξει όσα θα συμβούν το επόμενο χρονικό διάστημα, διότι το κατεστημένο θα αναδείξει το θέμα του νομίσματος ως βασικό σημείο ρήξης στο εσωτερικό του. Το σύστημα της υποτέλειας στους Γερμανούς, το οποίο καταστρέφει τον ελληνικό λαό και την πατρίδα, είναι αδίστακτο και θα επιχειρήσει να συντρίψει τον Αλέξη Τσίπρα, αφού πρώτο διασπάσει τον ΣΥΡΙΖΑ.
Χρειάζεται προσοχή και δημιουργία γραμμής άμυνας, αλλά και συνεχής πίεση στην τρικομματική συγκυβέρνηση της υποτέλειας, της καταστροφής της χώρας και της εξόντωσης του ελληνικού λαού, ώστε να ανατραπεί με εκλογές, οι οποίες πρέπει να γίνουν σύντομα.
periodista

Δεν υπάρχουν σχόλια: