ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.12.12

ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΔΟΤΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΖΗΤΑ ΤΟ ΙΝΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Μήνυση κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, και κατά παντός υπευθύνου, κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, εξ ονόματος του κόμματος, με αφορμή την εντολή του υπουργού προς τη ΔΕΗ την Τρίτη να συνεχίσει να εισπράττει, μέσω των λογαριασμών της, το τέλος ακίνητων.

Τα αδικήματα για τα οποία κατηγορεί η Χρυσή Αυγή τον υπουργό είναι, μεταξύ άλλων, ηθική αυτουργία σε μη συμμόρφωση με δικαστική απόφαση, παράβαση καθήκοντος και πρόκληση σε τέλεση αδικήματος.

Το ζήτημα ένταξης και είσπραξης του τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ αναζωπυρώθηκε εκ νέου την Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου, όταν το Πολυμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών έκρινε αντισυνταγματική την είσπραξη του τέλους μέσω των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, επιβάλλοντας στη ΔΕΗ να σταματήσει την είσπραξή του και να το αφαιρέσει από τους λογαριασμούς της.

Παρά ταύτα, κατόπιν επιστολής του υπουργού Οικονομικών προς τη διοίκηση της ΔΕΗ, το ζήτημα φαίνεται πως οδεύει προς διευθέτηση, με υψηλόβαθμούς κύκλους τη επιχείρησης να αναφέρουν πως η ΔΕΗ θα συνεχίσει να εισπράττει το ενιαίο τέλος ακινήτων μέσω των λογαριασμών της.

Μήνυση κατέθεσε
όμως και ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ Γιώργος Λεχουρίτης, ζητώντας να συλληφθούν ο υπουργός Οικονομικών και ο πρόεδρος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός καθώς δεν εφαρμόζουν την απόφαση της δικαιοσύνης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Λεχουρίτης δήλωσε ότι οι δυο άντρες παρανομούν εσκεμμένα και δεν σέβονται άρθρα του Συντάγματος και τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Να επανασχεδιαστεί η διαδικασία είσπραξης του τέλους ακινήτων ζητά με ανακοίνωσή του ο Συνήγορος του Π

Δεν υπάρχουν σχόλια: