ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.1.13

Η ΔΗΜΑΡ σπρώχνει το ΤΤ στην Attica

ΔΗΜΑΡ: Το ΤΤ μπορεί και πρέπει να συγχωνευτεί με την Attica Bank
Επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα του Sofokleousin.gr η επίσημη τοποθέτηση της ΔΗΜΑΡ, η οποία δηλώνει ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μπορεί και πρέπει να συγχωνεθυθεί με την Attica Bank. Όπως έχει εγκαίρως επισημάνει το Σin τόσο η ΔΗΜΑΡ όσο και το ΠΑΣΟΚ τίθενται υπέρ της δημιουργίας ισχυρού Δημόσιου τραπεζικού πυλώνα με στόχο τη χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών.
Αν και η Alpha Bank θεωρείται φαβορί και το τεχνικό τμήμα της έχει αρχίσει να ετοιμάζει συστήματα διασύνδεσης για την απορρόφηση του ΤΤ, το πολιτικο-τραπεζικό λόμπι που στηρίζει την Attica Bank αρχίζει να εκδηλώνεται.
Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που ο Αντώνης Σαμαράς επιχείρησε να παιξει πετάξι το μπαλάκι της απόφασης στην Ευρώπη. Όπως φαίνεται όμως το θέμα επιστρέφει στην Ελλάδα και θα αποτελέσει μείζον πολιτικό θέμα.
Υπό αυτές τις συνθήκες αυξάνονται οι πιθανότητες να δωθεί παράταση, όπως έχει ζητήσει η Εθνική Τράπεζα. Από την πλευρά της Alpha Bank δίνεται μάχη για να κλείσει το θέμα το δυνατόν συντομότερο, άποψη την οποία υιοθετεί και το υπουργείο Οικονομικών.
Στην ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ, τονίζει ότι η ένωση της Attica Bank με το Τ.Τ., την τράπεζα με την μεγαλύτερη καταθετική βάση, μπορεί να αποτελέσει το πρώτο στάδιο σε μια σειρά συγχωνεύσεων μικρότερων τραπεζών που δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν αυτόνομα την πορεία τους.
Η Δημοκρατική Αριστερά θεωρεί ότι με τρόπο αυτό:
 -Ενισχύεται η προσπάθεια δημιουργίας τραπεζικών σχημάτων και η ανταγωνιστικότητα των βιώσιμων τραπεζικών σχημάτων, καθώς και η ρευστότητα προς την αγορά.
 -Δημιουργείται πολύ καλή αλληλοκάλυψη του δικτύου καταστημάτων μεταξύ των τραπεζών.
 -Συνεχίζεται απρόσκοπτα η διατήρηση της συνεργασία με τα ΕΛΤΑ.

-Προστατεύονται περισσότερες θέσεις εργασίας και παρέχεται επίσης καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

-Προστατεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι μέτοχοι και των δυο τραπεζών και κυρίως οι μικρομέτοχοι.

-Διαφυλάσσεται ο κοινωνικός χαρακτήρα του Τ.Τ. με τη μεγίστη διατήρηση των υπαρχόντων καταστημάτων του σε απομακρυσμένες και δύσκολης από πλευράς πρόσβασης περιοχές.

sofokleusin

Δεν υπάρχουν σχόλια: