ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.1.13

Η κρυφή ατζέντα της συνάντησης Σαμαρά – Μέρκελ


Για τέταρτη φορά τους τελευταίους πέντε μήνες θα βρεθεί στη Γερμανία ο Έλληνας πρωθυπουργός Α. Σαμαράς.


Ο πρωθυπουργός  μαζί με τον Πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι θα είναι οι κεντρικοί ομιλητές στο συνέδριο του Εκδοτικού Οργανισμού Die Welt, παρουσία της Άνγκελα Μέρκελ. Πρόκειται για μια κλειστή συνάντηση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, με κεντρικό προσκεκλημένο μια προσωπικότητα ευρωπαϊκής ακτινοβολίας.
Οι σχέσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τη Γερμανία διάγουν μια περίοδο «μέλιτος» και σε σχέση με τις αρχές του 2012 είναι σαφώς καλύτερες.
Από «κερδοσκόπος της κατάρρευσης» και «ανεύθυνος εγωπαθής» για τα γερμανικά ΜΜΕ, ο κ. Σαμαράς  εξελίχθηκε σε «χαρισματικός» και σύμφωνα με την άλλοτε επικριτική Handesblat πολιτικός της χρονιάς.
Η πρόσφατη επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στο Μόναχο και τις επαφές που είχε με τους Βαυαρούς, δείχνει την μεγάλη αλλαγή που υπάρχει στις ελληνογερμανικές σχέσεις.
Πολιτικές και επιχειρηματικές επαφές
Ο Έλληνας πρωθυπουργός θέλει να εκμεταλλευτεί τους καλούς οιωνούς για τη χώρα το 2013 και ξεκινά ταξίδια στο εξωτερικό για την προσέλκυση επενδύσεων.
Στο περιθώριο του οικονομικού συνεδρίου που οργανώνει η εφημερίδα Die Welt, ο κ. Σαμαράς θα έχει συνάντηση στις 11:30 με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.
Αυτή τη φορά η κ. Μέρκελ δεν θα τραβήξει το αφτί του «άτακτου μαθητή» της Ευρωζώνης. Η Γερμανίδα καγκελάριος αναμένεται να επαινέσει τον Έλληνα πρωθυπουργό για την πρόοδο που έχει σημειωθεί από την Ελλάδα σε ό,τι αφορά τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειές της, επισημαίνοντας ωστόσο πως αυτή η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχιστεί.
Ο κ. Σαμαράς από την πλευρά του, θα επιδιώξει να προσελκύσει γερμανικές επενδύσεις και για αυτό θα έχει στο περιθώριο επαφές με επιχειρηματίες.
Ο πρωθυπουργός θα επιβεβαιώσει την απόφασή του να συνεχίσει απαρέγκλιτα την πολιτική των διαρθρωτικών αλλαγών και των ιδιωτικοποιήσεων, ενώ θα επισημάνει ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι σε οριακό πλέον σημείο και ότι παράλληλα με την πολιτική της δημοσιονομικής σταθεροποίησης θα πρέπει να ενισχυθεί η ανάπτυξιακή διαδικασία.
Αντώνης Σαμαράς και Άνγκελα Μέρκελ θα συναντηθούν εκ νέου σε 4 ημέρες στην Κύπρο στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Νωρίτερα ο πρωθυπουργός θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση και με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Χανς-Ντίντριχ Γκένσερ.
Στο συνέδριο, θα μιλήσουν επίσης η καγκελάριος της Γερμανίας, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Όλι Ρεν, ο υποψήφιος καγκελάριος και πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD), Πεερ Στάινμπρουκ, ο πρόεδρος της Μπούντεσμπανκ, Γιενς Βάιντμαν, ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας, Τζορτζ Όσμπορν, ο υπουργός Οικονομικών και Ανταγωνιστικότητας της Ισπανίας, Λούις ντε Γκίντος και οι υπουργοί της γερμανικής κυβέρνησης Οικονομικών και Τεχνολογίας, Φίλιπ Ρέσλερ, Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και Εξωτερικών, Γκίντο Βεστερβέλε.
Στη Γερμανία και ο Κ. Παπούλιας
Στο Βερολίνο βρίσκεται από χθες το βράδυ και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, προσκεκλημένος του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Γιόαχιμ Γκάουκ.
Οι δύο Πρόεδροι θα κηρύξουν το πέρας της Έκθεσης «ΟΛΥΜΠΙΑ – μύθος, λατρεία, αγώνες», που φιλοξενείται από τον Αύγουστο στον εκθεσιακό χώρο Martin-Gropius-Bau.
Όπως είπε ο κ. Παπούλιας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη γερμανική πρωτεύουσα θα έχει γεύμα εργασίας με το γερμανό ομόλογό του, κατά το οποίο θα συζητήσουν όλο το εύρος των ελληνογερμανικών σχέσεων
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: