ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.1.13

Εφοριακοί και ΔΥ στο παράνομο κύκλωμα με τα φορολογικά στοιχεία

Εφοριακοί και ΔΥ στο παράνομο κύκλωμα με τα φορολογικά στοιχεία
Μια ανάσα από την εξάρθρωση τεράστιου κυκλώματος στο οποίο εμπλέοκονται εφοριακοί και υψηλόβαθμα στελέχη της ΓΓΠΣ βρίσκεται η ΕΛΑΣ μετά την αποκάλυψη εταιράις στην Ηλιούπολη η οποία εμπορευόταν απόρρητα προσωπικά φορολογικα δεδομένα Ελλήνων. Στα αρχεία που κατασχέθηκαν βρέθηκαν στοιχεία τόσο για φυσικά πρόσωπα όσο και για επιχειρήσεις.
Σε αυτή τη φάση ερευνόνται τόσο οι παραλήπτες των δεδομένων αυτών και οι χρήσεις για τις οποίες εκχωρήθηκαν όσο και οι τροφοδότες. Ανδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» τα αρχεία μιας εταιρίας στην Ηλιούπολη, η οποία διακινούσε τα προσωπικά δεδομένα και είχε ένα ολόκληρο δωμάτιο με σέρβερ που υποστήριζαν την ηλεκτρονική... περιουσία της. Το κακό τρίτωσε λένε στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. τονίζοντας ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη διαρροή προσωπικών δεδομένων πολιτών.
Τέλη Νοεμβρίου, η ΔΗΕ είχε εντοπίσει έναν 35χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μια λίστα με 9 εκατομμύρια εγγραφές φορολογικών στοιχείων, ενώ είχε Είχε προηγηθεί μία ακόμη δημοσιοποίηση εγγράφων μακροοικονομικών δεδομένων του υπουργείου που αρχικά είχε φανεί ως αποτέλεσμα χάκινγκ στα ηλεκτρονικά αρχεία του υπουργείου Οικονομικών και του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.
Η εταιρία έχει ως έδρα την Ηλιούπολη και απασχολεί 35 υπαλλήλους. Η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ξεκινήσει από χθες, Δευτέρα, στο τετραώροφο κτίριο της εταιρίας και αποκαλύφτηκε ότι είχε βγάλει παράνομα στην αγορά ψηφιακά αρχεία προσωπικών δεδομένων ανυποψίαστων πολιτών. Πέρα από τα δεδομένα μεμονωμένων πολιτών, στον κατάλογο του ηλεκτρονικού αρχείου συμπεριλαμβάνονται και στοιχεία εταιρειών, όπως δημοσιεύει το Έθνος.
Φορολογικές δηλώσεις, χρέη στην Εφορία, δόσεις, περιουσιακά στοιχεία συμπεριλαμβάνονται στη νέα πρωτοφανή διαρροή. 
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, όλες οι εγγραφές αφορούν οικονομικά δεδομένα και αρχεία που σχετίζονται με χρέη, εισφορές και πληρωμές προς το Δημόσιο. Ως «πηγή» της διαρροής φαίνεται ακόμη μία φορά το υπουργείο Οικονομικών.
Σε λίγη ώρα αναμένεται να η ΕΛ.ΑΣ, να βγάλει επίσημη ανακοίνωση για την υπόθεση διαρροής με περισσότερες λεπτομέρειες για τη δράση της εταιρίας και των στελεχών της. 


 sofokleousin.gr

1 σχόλιο:

θεσσαλονικη είπε...

Αναδημοσιεύστε αν θέλετε αυτό το θέμα
http://newssalonika.blogspot.gr/2013/02/to_14.html
θα έχει συνέχεια γιατι το θέμα με τον συνεταιρισμό των εφοριακών Θεσσαλονίκης έχει και άλλες πτυχές που σιγά σιγά θα ξεδιπλώνονται.