ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.1.13

Ο Σαμαράς φορολογεί τον αέρα που αναπνέουμε.


  Κάποτε, όταν ο κ. Σαμαράς ήταν «αντιμνημονιακός», είχε πει ο ίδιος για την μνημονιακή κυβέρνηση του Παπανδρέου, ότι αυτή η κυβέρνηση θα φορολογήσει ακόμα και τον αέρα που αναπνέουμε. Ποτέ όμως δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πως όταν θα αναλάμβανε ο ίδιος ως ύπατος εξουσιαστής του κράτους, όχι μόνο...
θα φορολογούσε τον αέρα που αναπνέουμε, αλλά και ότι θα οδηγούμασταν να αναπνέουμε το δηλητήριο της τοξικής αιθαλομίχλης.

Στην ουσία με την φορολόγηση του πετρελαίου θέρμανσης, φορολογήθηκε ο καθαρός αέρας που αναπνέαμε και καλούμαστε τώρα, προκειμένου να έχουμε καθαρό αέρα να αναπνεύσουμε να πληρώσουμε τον αντίστοιχο φόρο, από χρήματα που δεν έχουμε.

Οδηγούμαστε λοιπόν τώρα εμείς οι δυστυχείς, οι καθηλωμένοι ακόμα στον καναπέ πολίτες, στο να πεθάνουμε από καρκίνο. Γιατί άραγε; Επειδή το κράτος είναι ανίκανο να πιάσει τους λαθρεμπόρους καυσίμων ή επειδή το σάπιο πολιτικό σύστημα επιδιώκει να βρει πρόσθετους πόρους για να διασωθεί;
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: