ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.1.13

Επιμένουμε για ΕΚΛΟΓΕΣ από σήμερα χρονιάρα μέρα και κάθε μέρα!..



Τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ μπορούμε να τα…καταργήσουμε;

Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου

     Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα» του Γιώργου Αυτιά και της Μάγδας Τσέγκου στον ΣΚΑΙ σήμερα Κυριακή των Θεοφανείων «παρέα» στο τηλεοπτικό πάνελ με τους βουλευτές (σε αλφαβητική σειρά) κκ Ραχήλ Μακρή (ΑΝ.ΕΛ), Ντινόπουλο (Ν.Δ.), Στρατούλη(ΣΥΡΙΖΑ) και Χαλβατζή (ΚΚΕ)…
      Γνωστή η θεματολογία με Λίστα Lagarde, με τους δεινοπαθούντες Έλληνες, με ανεργία και ανέχεια, με διογκούμενη καταστροφή Μικρό-Μεσαίων Επιχειρήσεων και όχι μόνο…
     «Ξορκίζουμε τρόικα και μνημόνια», είπα «αλλά η εικόνα παραμένει  σταθερά δραματική καθώς σε κάθε 3ο μαγαζί υπάρχουν οι πινακίδες ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ή ΠΩΛΕΙΤΑΙ, σε κάθε 4ο υπάρχει προτεταμένο ένα χέρι εκλιπαρώντας για μια «βοήθεια» και σε κάθε 5ο το χάρτινο κιβώτιο, η κουβέρτα το μαξιλάρι ενός αστέγου!..»
       Η επόμενη Κυβέρνηση της Ελλάδας, είπε ο κ Στρατούλης, θα είναι αριστερή και θα έχει για κύριο κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και έθεσα την απλή ερώτηση:
      Όποια και αν έχουμε ως Κυβέρνηση ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ μπορούμε να τα καταργήσουμε;
      ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ απήντησαν ομόφωνα η κυρία Μακρή και οι κκ Στρατούλης και Χαλβατζής!...
        Έμεινε ΑΦΩΝΟΣ ο πάντοτε λαλίστατος και χειμαρρώδης Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ Ντινόπουλος… Θα πει κάποιος εύλογα ο εκπρόσωπος της 3Κομματικής Συγκυβέρνησης (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) έμεινε…άφωνος για να μην θυμηθούμε τι έλεγε ο Αρχηγός του κ Σαμαράς για ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ…
       Ο κ Σαμαράς ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ τους 2 άνδρες που μας έφεραν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ…Τον συμφοιτητή του από το Amherst College κ Παπανδρέου και τον συνάδελφό του Οικονομολόγο κ Παπακωνσταντίνου!
       Θα κλείσω προτρέποντας ΟΛΑ τα Κόμματα της Αντιπολίτευσης να ξεκινήσουν ΑΝΕΝΔΟΤΟ για να γίνουν εκλογές και φυσικά να ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ που μαραζώνουν την Οικονομία, βυθίζουν το Λαό στην φτώχεια, την απελπισία και τις αυτοκτονίες, και διαλύουν τον ιστορικό κοινωνικό ιστό της Πατρίδας μας μηδενίζοντας την κοινωνική Αλληλεγγύη!
      ΕΚΛΟΓΕΣ δεν ζητούσε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ο κ Σαμαράς ενώ ήταν σταθερό μέλος της πρώτης 3Κομματικής Συγκυβέρνησης (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ) και πέτυχε στην ΔΕΥΤΕΡΗ εκλογική αναμέτρηση να πάρει το «μπόνους» των 50 εδρών και να σχηματίσει την 2η 3Κομματική Συγκυβέρνηση;
      ΕΚΛΟΓΕΣ να ζητάμε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ του 2013 ΟΛΟΙ οι Έλληνες, οι Ελληνίδες και τα παιδιά μας εντός και εκτός Βουλής ελπίζοντας ότι όποιο νέο σχήμα ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και εάν προκύψει θα τα ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!
      Ξαφνιάστηκα, ομολογώ, σήμερα Θεοφάνεια του 2013 καθώς εκπρόσωποι 3 Κομμάτων της Βουλής είπαν ΝΑΙ, μπορούμε να καταργήσουμε τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ!
      Μη μου πει κάποιος, «έ τα ίδια δεν μας έλεγε και ο κ Σαμαράς αλλά τι έκανε πέρα από το να γίνει Πρωθυπουργός;»
     Επιμένουμε για ΕΚΛΟΓΕΣ από σήμερα χρονιάρα μέρα και κάθε μέρα!...

Δεν υπάρχουν σχόλια: