ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.1.13

Όποιος Έλληνας σέβεται αντισυνταγματικό νόμο δεν είναι πατριώτης.


Όχι μόνο δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σεβόμαστε και να υπακούμε σε αντισυνταγματικούς νόμους, σε αντισυνταγματικές πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, σε αντισυνταγματικές υπουργικές αποφάσεις κ.λ.π., αντιθέτως είμαστε υποχρεωμένοι να μην τους εφαρμόζουμε. Ποιος το λέει αυτό; Το ίδιο το Σύνταγμα, αν τέλος πάντων, θεωρήσει κάποιος ότι εξακολουθεί να έχει οντότητα αυτό το Σύνταγμα που έχουμε και δεν έχει de facto καταλυθεί.
Συγκεκριμένα το άρθρο 120 παρ. 2 του Συντάγματος λέει ότι «Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό ….. αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων». Επομένως a contrario, ο σεβασμός αντισυνταγματικών νόμων δεν αποτελεί υποχρέωση των Ελλήνων. Πιο κάτω στην παρ. 4 του ίδιου άρθρου λέει ότι «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων……».
Με βάση λοιπόν τις πιο πάνω διατάξεις του ίδιου του Συντάγματος, όποιος Έλληνας σέβεται και εφαρμόζει νόμο που δεν συμφωνεί με το Σύνταγμα, παραβιάζει το Σύνταγμα των Ελλήνων και δεν είναι πατριώτης, αφού ο πατριωτισμός επιβάλει την τήρησή του. Σεβόμενος λοιπόν κάποιος Έλληνας αντισυνταγματικούς νόμους, κάνει κακό στη δημοκρατία, στην πατρίδα του και στους υπόλοιπους Έλληνες.
Η χώρα μας δυστυχώς δεν έχει Συνταγματικό Δικαστήριο (και μάλιστα αντικειμενικό με κλήρωση) ώστε να ξεκαθαρίζει αμέσως την αντισυνταγματικότητα ενός νόμου, ούτε περιέχει ασφαλιστικές δικλείδες που να προστατεύουν τους πολίτες. Έτσι, όποιος πολίτης ατομικά δεν εφαρμόσει αντισυνταγματικό νόμο μπορεί να αντιμετωπίσει μόνος του την καταδίκη από την ελεγχόμενη από την εκτελεστική εξουσία δικαιοσύνη. 
Η μόνη λύση είναι η οργανωμένη αντίδραση και μη εφαρμογή αντισυνταγματικών νόμων, πράξεων νομοθετικού περιεχομένου κ.λ.π. Θα πρέπει να αντιληφθούμε πως ο αποπροσανατολισμός του λαού από τα καυτά θέματα και το “διαίρει και βασίλευε” που επιχειρεί το πολιτικό σύστημα, είναι τακτικές που μας σπρώχνουν σε κατά μόνας αντιμετώπιση αυτού του αντιδημοκρατικού συστήματος και επομένως σε ήττα. 
Πέτρος Χασάπης
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: