ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.1.13

"Ετσι έθαψε τη λίστα ο Παπακωνσταντίνου"



 Με τίτλο: "Ετσι έθαψε τη λίστα ο Παπακωνσταντίνου" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει όλη την κατάθεση-φωτιά του πρώην συνεργάτη του, Αναστάσιου Μπάνου. Σύμφωνα με την κατάθεση, "ο πρώην υπουργός κράτησε στο συρτάρι του τη λίστα Λαγκάρντ επί οκτώ μήνες, παρότι ενημερώθηκε εν συσκέψει στις 24/1/2011 από τον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννη Καπελέρη ότι ο έλεγχος στα δέκα πρόσωπα που του είχε υποδείξει απεκάλυπτε πως τα δηλωθέντα εισοδήματά τους δεν δικαιολογούσαν το ύψος των καταθέσεών τους στην ελβετική τράπεζα ΗSBC". Επίσης, η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της αναφέρεται στο "πώς και πότε έφτασε στην Ελλάδα το CD" καθώς και στον "αγγελιαφόρο της πρεσβείας και την πτήση-εξπρές από το Παρίσι στην Αθήνα". Παράλληλα, η Realnews φέρνει στη δημοσιότητα ολόκληρη την "απολογία" του πρώην "τσάρου" της Οικονομίας στον ανακριτή.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Η "βία" της υποκρισίας!". Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα στη βίλα Αμαλία αναφέρεται δε -μεταξύ άλλων- στο γεγονός ότι "οι πολιτικοί μας ταγοί ψηφοθηρούν απροκάλυπτα μετατρέποντας συχνά σε πεδίο σύγκρουσης το κέντρο της Αθήνας και άλλων μεγάλων πόλεων".

thrakisnews@gmail.com