ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.1.13

Η ανοχή της συνενοχής και τα Διαχρονικά "Παραμύθια" (οι σχετικές ΕΔΕ) τα περί "τιμωρίας επίορκων μπάτσων" [ "Eφόσον οι μισοί Έλληνες παρακολουθούν τους άλλους μισούς, τότε ποιος θα παρακολουθεί τους παρακολουθούντες; (τάδε εφη Παπαδόπουλος)"]


Επειδή η «καραμέλα» περί «τιμωρίας» των «επίορκων αστυνομικών» πιπιλίζετε εδώ και κάτι χρόνια, χωρίς ποτέ να λιώνει, και επειδή –όπως παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε- ξαναήρθε στην επιφάνεια με την σύλληψη μπάτσων-εμπόρων ναρκωτικών να επαναλάβουμε κάτι που έχουμε γράψει πολλές φορές.
Ολες οι σχετικές ΕΔΕ που γίνονται καταλήγουν σε φιάσκο, ενώ στα όσα αναφέρονται στην λειτουργία σώματος «Εσωτερικών υποθέσεων» (ένα τμήμα που συγκροτήθηκε υποτίθεται από «αδιάφθορους» μπάτσους για να ελέγξει τάχα τις καταγγελίες σε βάρος συναδέλφων τους), είναι παραμύθια για μικρά παιδιά.

Όπως γράφαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας στα χρόνια που υπάρχει αυτό το σώμα έλαβε 5.184 καταγγελίες με υποθέσεις για μπάτσους που εκβίαζαν, βιαιοπράγησαν, βασάνισαν, ήταν αναμειγμένοι σε ιστορίες διακίνησης ναρκωτικών κ.λ.π.
Το αποτέλεσμα ήταν μόνο στους 76 να αποδώσουν ευθύνες.
Και αυτοί τιμωρήθηκαν με ποινές χάδι (ελάχιστες χρηματικές ποινές, κάποιες μέρες αργίας).


[video και εισαγωγικό κείμενο από Βαθύ Κόκκινο]
  Σχόλιο:  Για να είμαστε ειλικρινείς, η ισοπέδωση δεν είναι πάντοτε η καλύτερη λύση για να περιγράψεις ακόμη και μια γενικευμένη αντίληψη της κοινωνίας. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στο ενδιάμεσο: Η ανοχή είναι συνενοχή. Αυτό συμβαίνει με όλους τους επίορκους δημόσιους λειτουργούς. Κάποιοι παρανομούν συστήνοντας εγκληματικές οργανώσεις, κάποιοι άλλοι γνωρίζουν και σιωπούν και κάποιοι άλλοι ίσως έχουν μεσάνυχτα.
"Κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά" λέει ο θυμόσοφος λαός μας  ο οποίος ψύχραιμα φιλοσοφεί με την ικανότητα ενίοτε (ή σχεδόν πάντοτε) να χαρακτηρίζει επιγραμματικά πρόσωπα και πράγματα.
Είναι οι απλοί φιλήσυχοι άνθρωποι που στοχάζονται γενικά αλλά πολλές φορές κάνουν λάθη επιλογών, όπως όταν επιλέγουν τους λεγόμενους "αντιπροσώπους" τους (αλλά αυτό είναι μια άλλη θλιβερή ιστορία)
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας αποδεικνύει πολλά.
Ο καθένας μας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα:


Η δημόσια ζωή, σε όλα τα επίπεδα διοίκησης, δημόσιας ασφάλειας έως και της απονομής της δικαιοσύνης έχει εκτραχυνθεί σε σημείο τέτοιο που δύσκολα αναστρέφεται.
Οι πολίτες το γνωρίζουν και το θεωρούν δεδομένο: "Οι μπάτσοι πουλάνε την ηρωίνη", "οι μπάτσοι κρύβονται πίσω από τους κουκουλοφόρους", "οι δικαστές τα παίρνουν" ... "οι..." κλπ.
Τόσες παραδοχές οι οποίες την τελευταία τριετία είχαν γίνει σημαία από την κυβέρνηση Πασοκ και τα μορφώματα που ακολούθησαν το μνημονιακό πρωτόκολλο παράδοσης της χώρας.
Το θέμα όζει... και είναι κοινό μυστικό, όπως η κάθε νέα προσπάθεια αποτροπής νέων σκανδάλων και τιμωρίας επίορκων έχει ως τελικό αποδέκτη το λαό. Φτιάξανε τις δήθεν "Ανεξάρτητες Αρχές" για να εξαρτητοποιήσουν τα λαϊκά συμφέροντα και τις αυτονόητες ελευθερίες.
Νομοθέτησαν τάχα για την προστασία των "προσωπικών δεδομένων", ενώ στην ουσία  σκέπασαν τις εγκληματικές τους φάτσες με το ανεκδιήγητο "ως φερόμενος" ή το να τελεσιδικήσει η απόφαση στον Άρειο Πάγο κλπ (όλοι γνωρίζουμε περί απαλλαγών, απαλλακτικών βουλευμάτων και αρχειοθετήσεων) και όλα αυτά στο όνομα του ελληνικού λαού (εδώ είναι η κοροϊδία και η ειρωνεία του νομοθέτη)
Ποιος δεν πιστεύει σήμερα ότι πίσω από έκνομες ενέργειες ότι βρίσκονται ΚΥΠατζήδες και επίορκοι και των τριών εξουσιών, που μάλιστα την προβάλλουν ανερυθρίαστα ως διαπλοκή!!!
Είχαν δίκαιο κάποτε στην περίοδο της χούντας όταν διαδίδονταν το παρακάτω ευφυολόγημα:
[τίθεται ως ερώτημα του δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλου]: "Eφόσον οι μισοί Έλληνες παρακολουθούν τους άλλους μισούς, τότε ποιος θα παρακολουθεί τους παρακολουθούντες;"  
Τελειώνοντας θα ήθελα να επισημάνω και ένα "προφητικό" βίντεο (ταινία 1979) 

Νάσος


Η φώτο από (athens.indymedia)

ΥΣ: και μετά τα παραπάνω... άντε ο κάθε Δ Ένδειας να μπορέσει να διαψεύσει τις αφίσες των φιλήσυχων αναρχικών!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: