ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.1.13

ΑΝ.ΕΛ.: «Ο Σαμαράς να ζητήσει από τη Μέρκελ την παράδοση του Μ. Χριστοφοράκου»


ΑΝ.ΕΛ.: «Ο Σαμαράς να ζητήσει από τη Μέρκελ την παράδοση του Μ. Χριστοφοράκου». Συνάντηση Καμμένου - Νικολόπουλου αύριο, Τρίτη, το πρωί για την υπόθεση της πρότασης των ΑΝ.ΕΛ. για την προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ
Κάλεσμα προς τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά να ζητήσει από τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ την «παράδοση του Μιχάλη Χριστοφοράκου, μαζί με τη λίστα όσων κυβερνητικών και κρατικών παραγόντων τα πήραν από τη Siemens», απευθύνουν με ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση σημειώνουν: «Επειδή είναι μάλλον απίθανο ο πρωθυπουργός να θέσει στην Καγκελάριο της Γερμανίας θέμα εξόφλησης του υπολοίπου του κατοχικού δανείου μαζί με τους νόμιμους τόκους, κάτι που αποτελεί σταθερή θέση και απαίτηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τουλάχιστον ας της ζητήσει την παράδοση του Μιχάλη Χριστοφοράκου, μαζί με τη λίστα όσων κυβερνητικών και κρατικών παραγόντων τα πήραν από τη Siemens. Εκτός και αν αμφότεροι, Μέρκελ και Σαμαράς, φοβούνται να το κάνουν αυτό ή έχουν κάτι να κρύψουν».

Συνάντηση Καμμένου – Νικολόπουλου
Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, θα συναντηθεί αύριο, Τρίτη, στις 10.00 το πρωί στη Βουλή, με τον ανεξάρτητο βουλευτή και πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος Νίκο Νικολόπουλο, με θέμα την πρόταση που έχουν καταθέσει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.


eklogika

Δεν υπάρχουν σχόλια: