ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.1.13

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ - ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΙΚΑΚΙ

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ...
Αν ανατρέξει κανείς στο «εκρηκτικό» παρελθόν του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, είναι βέβαιο πως όλα μα όλα θα επιβεβαιώνουν το παραπάνω συμπέρασμα…

Και να θυμάστε πως και η σημερινή …Βενιζελική έκρηξη, μέσω της οποίας επιχειρείται να φορτωθεί σε υπηρεσιακούς παράγοντες και πιο συγκεκριμένα στο Διώτη, το «φοβερό και τρομερό» έγκλημα της αναπαραγωγής του γνωστού στικακίου της ντροπής, δεν αποσκοπεί μονάχα στη συγκάλυψη των προσωπικών και σημαντικότατών του ευθυνών (του Βενιζέλου) γύρω από τη συγκεκριμένη ελεεινή και τρισάθλια αυτή πολιτική ιστορία. Αποσκοπεί πρωτίστως…


Στη συγκάλυψη της απόλυτης αλληλοσύνδεσης της με την πρακτική της παρέας του Καστελόριζου, και η οποία επισφραγίστηκε με μια προδοτική όσο και αντεθνική πράξη που αλυσόδεσε τον τόπο μας στο άρμα της κατοχής.

Η πολιτική φούσκα λοιπόν που ακούει στο όνομα «Βενιζέλος», επιστράτευσε μια επικοινωνιακή φούσκα που αφορά στα metadata του USB,  προκειμένου να βγάλει λάδι τον εαυτό του και τους αβανταδόρους του, κατασκευάζοντας θύματα με ιδιότητες ενόχων.

Ποια είναι όμως η αξία των επιχειρημάτων του???
Μηδενική και τιποτένια. Σύμφωνα με τα στοιχειώδη στους χρήστες των ηλεκτρονικών υπολογιστών, αλλά και όπως προκύπτει από την κατάθεση του εμπειρογνώμονα της ΕΛ.ΑΣ ταξιάρχου Δημήτρη Γεωργατζή, το έγγραφο με ημερομηνία Ιουλίου του 2010 δεν έχει αποδεικτική αξία, διότι αυτά αλλάζουν πολύ εύκολα από υπολογιστή σε υπολογιστή και από άνθρωπο σε άνθρωπο, είπε κατά πληροφορίες ο ταξίαρχος της ΕΛΑΣ Δημήτρης Γεωργατζής ο οποίος κλήθηκε από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νίκο Παντελή.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι εμπειρογνώμονες λένε ότι η ημερομηνία μετεγγραφής ενός ηλεκτρονικού αρχείου μπορεί να αλλάξει ανά πάσα ώρα από αυτόν που έχει στην κατοχή του το αρχείο, άρα και τη λίστα.

Οπως αναφέρουν οι ειδικοί που καλούνται να καταθέσουν τις απόψεις τους προκειμένου να υπάρξει μία ολοκληρωμένη εικόνα για το ποιος αντέγραψε ποιον και πότε, ο μόνος τρόπος για να γίνει πραγματικός έλεγχος σε ένα usb, είναι να μελετηθούν τα log files του υπολογιστή στον οποίο έγιναν οι τυχόν αλλαγές.

Για κάθε αρχείο αποθηκευμένο σε ένα stick, το file system του stick έχει πληροφορίες για το πότε δημιουργήθηκε.
Υπάρχουν αρχεία που ενσωματώνουν πραγματικές πληροφορίες (δημιουργίας, αλλαγών κλπ). Αυτές οι ενσωματωμένες πληροφορίες λέγονται metadata. Φυσικά ακόμη και αυτά τα δεδομένα μπορούν να αλλοιωθούν.
Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις ημερομηνίες που αναφέρονται στα αρχεία ενός stick.

1. Αντιγράφω το αρχείο excel στον Η/Υ μου.
2. Αλλάζω την ημερομηνία του Η/Υ μου – και την πάω 1 χρόνο μπροστά.
3. Φορτώνω το αρχείο στο Excel και το ξανασώζω στο δίσκο μου – ξεφορτώνοντας από τις επιλογές του excel όλα τα metadata του αρχείου.
4. Αντιγράφω το αρχείο σε ένα stick
Εάν τώρα εξετάσω τα στοιχεία του αρχείου (σε επίπεδο file system) το stick ήρθε από το μέλλον!

Ο μόνος τρόπος για να γίνει πραγματικός έλεγχος είναι να μελετηθούν τα log files του Η/Υ στον οποίο έγιναν οι τυχόν αλλαγές.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά???
Ότι αν πρώτα πειράξουμε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και στη συνέχεια αντιγράψουμε και πάλι το ίδιο στικάκι με ημερομηνία 25 Μαρτίου 1821, τότε…

Ό ένοχος για την αντιγραφή δε θα είναι η σύγχρονη χοντρουλή πολιτική αθλιότης, αλλά ο Κολοκοτρώνης… η Μπουμπουλίνα και γιατί όχι με τη συνενοχή του Κίτσου Τζαβέλα. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ένοχοι, για την αντιγραφή ενός στικακίου που αντιγράφηκε πολύ πριν η τεχνολογία ανακαλύψει τον τρόπο για να κατασκευάσει τα ίδια τα στικάκια.

Ρωτάμε λοιπόν την παχουλή αθλιότητα και τον διακομματικό θίασο των ανδρεικέλων που τον προστατεύει, δύο πράγματα:

  • Βρέθηκε ο ηλεκτρονικός υπολογιστής μέσω του οποίου έγινε η αντιγραφή του στικακίου στην ημερομηνία που βολεύει τα ανδρείκελα που την επικαλούνται ως αποδεικτικό υλικό???
  • Πιστοποιείται και με ποιόν τρόπο πως το στικάκι που ξαφνικά θυμήθηκε να εμφανίσει ο Βενιζέλος είναι το ίδιο που του έδωσε ο Διώτης και όχι ένα αντίγραφο που κατασκευάστηκε χωρίς τη συμμετοχή του Διώτη… εν αγνοία του Διώτη…αλλά με την απόλυτη συνενοχή και συναυτουργία εκείνων που επιχειρούν να βάλουν στο κάδρο το Διώτη, για να απομακρύνουν από αυτό τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, και φυσικά τους ιδιους τους εαυτούς τους???

Υ.Γ.1:
Φυσικά δε θεωρούμε ότι το πραγματικό πρόβλημα του τόπου είναι ο Διώτης, ακόμη και αν για να προφυλλάξει τον κώλο του κράτησε αντίγραφο από το εν λόγω στικάκι.
Αυτό που επιχειρούμε εδώ είναι να καταδείξουμε τη γελοιότητα των επιχειρημάτων, με τα οποία επιχειρούν να βομβαρδίσουν το πόπολο, προκειμένου να συγκαλυφθεί μια κορυφαία εθνική προδοσία.

Και την προδοσία αυτή… ΔΕΝ την έκανε ο Διώτης και οι λοιποί υπηρεσιακοί παράγοντες, αλλά το πολιτικό προσωπικό που προσκύνησε στις επιταγές της κατοχής και λειτουργεί ως γενίτσαρος σε βάρος της ίδιας του της χώρας.

Κατά τα λοιπά την άποψή μας την έχουμε διατυπώσει ξεκάθαρα στις παρακάτω αναρτήσεις:

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ

ΟΧΗΜΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ - Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΛΛΟΥ

ΝΥΧΤΑ ΚΟΤΖΑΜΑΝΗΔΩΝ - ΠΡΙΝ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Υ.Γ.2:
Νεκρανάσταση: Ξαφνικά η Μαργαρίτα Παπανδρέου - αυτός ο άγιος άνθρωπος γνωστή και ως "θεομήτωρ" -  αφυπνίζεται και απειλεί με δικαστήρια τα στελέχη του ΣΔΟΕ λέει που ενέπλεξαν το όνομα της... κλπ... κλπ... κλπ...

Όλα τα δράματα άλλωστε έχουν και την αστεία τους πλευρά... Γελάστε ελεύθερα!!!

Υ.Γ.3:
Στο βίντεο που ακολουθεί, υπάρχουν και όλες οι αποδείξεις για το τι πραγματικά υποκρύπτεται πίσω από τις εκρήξεις Βενιζέλου...
 
 Λυπάμαι φίλε αναγνώστη, αλλά αν ακόμη δεν κατάλαβες τι παίζεται, τότε καλός μαλάκας είσαι αδερφέ μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: