ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.1.13

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ, ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ Ο ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ




«ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ »


Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και  Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, σχολιάζοντας τη δήλωση του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου ότι «η Τουρκία θα απαντήσει κατάλληλα αν η Ελλάδα ανακηρύξει ΑΟΖ», δήλωσε τα εξής:

«Οι δηλώσεις Νταβούτογλου δεν με εκπλήσσουν.

Ο εκπρόσωπος της χώρας, μέλους του ΝΑΤΟ που εξακολουθεί  να διατηρεί τη λογική του casus belli, με θράσος χιλίων πιθήκων εννοεί να προκαλεί τη χώρα μας απέναντι σε πολιτικές της διπλωματίας που ασκούνται με ζεϊμπεκιές, με κουμπαριές και με «χαλαρές» δηλώσεις, για να μην…ενοχλούμε και πολύ!


Σε σχέση με το πλήρες κείμενο  τόσο των δηλώσεων Νταβούτογλου στο  τουρκικό κανάλι TRT, όσο και εκείνων του Υπουργού Ενέργειας της Τουρκίας Τανέρ Γιλντίζ, ο οποίος αναφέρθηκε σε «αμφισβητούμενες περιοχές», οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αναμένουμε την αντίδραση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Ελπίζουμε αυτή τη φορά να έχει βαρύτητα και ουσία και να μην, απλά, χαϊδεύει αφτιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: