ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.2.13

Πουλάει τρέλα ο μνημονιακός υπουργός Σκανδαλίδης; Ο υπέρμαχος του ΔΝΤ και του ξεπουλήματος της πατρίδας μας, αυτός που ψήφισε τα μνημόνια για να έχει υπουργική καρέκλα... τώρα μιλάει για αριστερά μανιφέστα! Το ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη σας έχει πει οριστικά αντίο μνημονιακοί αυλοκόλακες και γλείφτες της κυβερνητικής εξουσίας! Τώρα για ένα αντιμνημονιακό Μέτωπο όλων των δημοκρατικών δυνάμεων, για να πάρουμε πίσω της Ελλάδα μας!

Σχετικά με τα μανιφέστα του νέου Σωτήρα Σκανδαλίδη και το νεοφιελεύθερο μνημονιακό ΠΑΣΟΚ:
Πραγματιστής... Λες και γράφτηκε ειδικά για το νέο ΠΑΣΟΚ των Μπενύτο και σια...


Τους κινδύνους απο την έλλειψη μιας δημιουργικής κεντροαριστεράς που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε έναν νέο διχασμό, επισημαίνει σε άρθρο του ενόψει του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ ο Κώστας Σκανδαλίδης.
Όταν ο κύριος Σκανδαλίδης οδηγούσε το ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη στο ΔΝΤ, ψήφιζε μνημόνια, μεσοπρόθεσμα κι εξαθλίωση του λαού ήταν σε ύπνωση;
Όταν μας έβαζε κι αυτός τα ΧΑΡΑΤΣΙΑ δεν είχε "κεντροαριστερές" ανησυχίες;
Άραγε τι περιουσία έχει και πόσο κονομάει κάθε μήνα;
Οι μαλάκες τελείωσαν Κωστάκη!

1 σχόλιο:

ΚΟΜΠΟΥΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

ΑΠΛΑ ΒΑΛΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΜΙΖΩΜΕΝΑ/ΛΗΓΜΕΝΑ ΧΗΜΙΚΑ.... ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ.... "ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ”.... // ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.... ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ”.... // ΣΤΙΣ 18....ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ....// ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΠΑΤΣΟΚΟΣΟΣΙΑΛ-ΛΗΣΤΕΣ ΞΑΝΑ... ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ... // ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ…. ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ…. ΚΑΙ ΡΟΥΜΠΙΝΙ…. ΚΑΙ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΣΑΞ…. ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΗ…. ΧΑΧΑΧΑ….