ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.2.13

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ "ΕΞΕΓΕΡΣΗ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΡΔΙΩΝ!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΜΜΕ «σώπα όπου να 'ναι θα σημάνουν οι καμπάνες»


- Οι διαδηλωτές έδιωξαν όλους τους επισήμους - έγινε σημείο αναφοράς σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Τα όσα απεικονίζονται αποτέλεσαν απάντηση σε όσους υποστήριζαν πως ο στόχος και στην Πάτρα όπως και σε όλες τις άλλες πόλεις ήταν οι «θεσμοί» και έσπευσαν να χαρακτηρίσουν τους διαδηλωτές «υπονομευτές της δημοκρατίας», και «οπαδούς της εκτροπής».
Η εικόνα με τους μουσικούς του δήμου να παιανίζουν τον εθνικό ύμνο και το «σώπα όπου να 'ναι θα σημάνουν οι καμπάνες», τον κόσμο να τραγουδά, ενώ την ίδια ώρα όσοι είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν την παρέλαση με τα παιδιά τους στην αγκαλιά ν' ανεμίζουν τις ελληνικές σημαίες και να χειροκροτούν, έχει κάνει το γύρο του κόσμου

- Protesters chased all officials - became a reference point in all corners of Greece and abroad. What has been shown in response to those who argue that the goal in Patras as in all the other cities were "institutions" and hastened to characterize the protesters' saboteurs of democracy "and" followers of diversion. "
The picture with his musical melodies municipality to the national anthem and "where to shut up 'so the bells will signify" the world to sing, while at the same time those who had gathered to watch the parade with their children in the arms n 'waving the Greek flag and clap, has done around the world
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: