ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.2.13

Έρευνα για τους συμβούλους του Σαμαρά στη λίστα Λαγκάρντ ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Εξηγήσεις για το δημοσίευμα της εφημερίδας "6 Μέρες", το οποίο αναφέρεται σε εμπλοκή του ονόματος 2ου συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά (μετά τον Σ. Παπασταύρου) στη λίστα Λαγκάρντ, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση...
Η εφημερίδα σημειώνει ότι στη λίστα Λαγκάρντ, υπάρχει λογαριασμός στο όνομα της συζύγου του κ. Βιδάλη, ο οποίος εκτός από σύμβουλος του Κ. Χατζηδάκη, στο παρελθόν έχει διατελέσει και σύμβουλος του πρωθυπουργού.
Η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για "μείζον πολιτικό θέμα" και σε ανακοίνωσή της αναρωτιέται "πόσοι κυβερνητικοί σύμβουλοι, υπάρχουν στη λίστα".

"Τι έχει να πει ο κ. πρωθυπουργός για το λογαριασμό της συζύγου του κ. Βιδάλη που βρίσκεται στη λίστα; Πόσοι ακόμα κυβερνητικοί σύμβουλοι εμπλέκονται στην υπόθεση Λαγκάρντ; Μήπως τελικά η στάση συγκάλυψης του κ. Σαμαρά στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ σχετίζεται και με τη συμμετοχή των παραπάνω προσώπων σε αυτή;" αναφέρεται στην ανακοίνωση.
 
kafeneio

Δεν υπάρχουν σχόλια: