ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.2.13

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ!!



Η αυριανή έκδοση της real news φιλοξενεί την δήλωση εγγύησης του κατώτατου μισθού από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Σαμαρά, ο οποίος μεταξύ άλλων στην συνέντευξη του στην εφημερίδα ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ την μη μείωση του κατώτατου μισθού ώστε να κατευνάσει την οργή των μισθωτών η οποία τις τελευταίες μέρες ήταν έκδηλη κατόπιν της αποκάλυψης από τον ίδιο τον ΓΓ κ ΜΕΡΓΟ ο οποίος δήλωσε ότι οι μισθοί στην ΕΛΛΑΔΑ είναι πολύ υψηλοί ΑΚΟΜΑ για την πολυπόθητη ανάπτυξη η οποία ζητά και άλλο αίμα από τους εργαζόμενους προκειμένου να έλθει στην χώρα μας . Η δήλωση του πρωθυπουργού αποσκοπεί σαφώς στο να κατευνάσει την αναταραχή των εργαζομένων και εν γένει του εργατικού δυναμικού της χώρας  αλλά και στο να διαφυλάξει τις όποιες "ΜΕΡΕΣ" εξουσίας του στο τιμόνι της χώρας αφού οι αντιδράσεις του λαού για την ήδη βιωμένη πείνα του είναι όλο και μαζικότερες!!
Η προσωπική αυτή δέσμευση Σαμαρά τον θέτει από μόνη της στην Ηλεκτρική καρέκλα του πολιτικού του θανάτου μια και το ήδη υπογεγραμμένο ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 προβλέπει την μείωση του κατώτατου μισθού . Ο διακόπτης για την ενεργοποίηση της Ηλεκτρικής καρέκλας θα τεθεί εντός των ημερών σε θέση ΟΝ  με την έλευση της ΤΡΟΙΚΑΣ για τον καθιερωμένο έλεγχο της επίτευξης των στόχων οι οποίοι ως γνωρίζουν άπαντες έχουν πιάσει ΠΑΤΟ!! Η ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ!! ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ!! Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑΤΙ  "ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ" ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΒΕΒΑΙΗ ΕΞΑΕΡΩΣΗ ΤΟΝ ΗΔΗ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ ΛΑΟ!!

1 σχόλιο:

Kira Roza είπε...

Η μαρτυρία μου Γεια σε όλους. Είμαι εδώ για να καταθέσω πώς πήρα το δάνειο μου από τον κ. Μπέντζαμιν αφού υπέβαλα αίτηση αρκετές φορές από διάφορους δανειστές δανείων που υποσχέθηκαν να βοηθήσουν, αλλά δεν μου έδωσαν ποτέ το δάνειο. Μέχρι που ένας φίλος μου με εισήγαγε στον κ. Benjamin Lee υποσχέθηκε να με βοηθήσει και πράγματι το έκανε όπως υποσχέθηκε χωρίς καμία καθυστέρηση. Ποτέ δεν πίστευα ότι υπάρχουν ακόμα αξιόπιστοι δανειστές δανείων μέχρι που συνάντησα τον κ. Benjamin Lee, ο οποίος πράγματι βοήθησε το δάνειο και άλλαξε την πεποίθησή μου. Δεν ξέρω αν χρειάζεστε με κανέναν τρόπο ένα γνήσιο και επείγον δάνειο, Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον κ. Benjamin μέσω του WhatsApp +1-989-394-3740 και το email του: 247officedept@gmail.com ευχαριστώ.