ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.2.13

Στην Ελλάδα έγινε πραξικόπημα και εμείς μιλάμε περί ανέμων και υδάτων …


Επειδή βαρέθηκα να ακούω ότι “εμείς” φταίμε που τους ψηφίσαμε και άλλα τέτοια, δηλώνω κατηγορηματικά ότι εγώ τουλάχιστον δεν φταίω με τίποτα και απαιτώ από εδώ και πέρα, όσοι νιώθουν ενοχές και θεωρούν ότι φταίνε για κάτι, να ομιλούν για τον εαυτό τους και εμένα να με αφήνουν απ’ έξω. Οι λόγοι ;;;  
- δεν έχω εκλέξει κανέναν από αυτούς ! Είτε για βουλευτή μιλάμε, είτε για υπουργό είτε για πρωθυπουργό. 
- έκανα δυο μηνύσεις για έσχατη προδοσία και μια αναφορά με τις οποίες κατήγγειλα την ανατροπή του πολιτεύματος και ζήτησα την αποκατάστασή του. Παρότι πέρασε πολύς καιρός από τότε, η Πολιτεία δεν μου απάντησε και έτσι συμπεραίνω ότι δεν διαφωνεί μαζί μου. 
- ΕΞΗΓΗΣΑ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΦΤΑΙΝΕ. Εάν πάρα ταύτα κάποιοι έχουν ενοχές, ας αναλάβουν μόνοι τους τις ευθύνες τους χωρίς να μου φορτώνουν και εμένα μέρος από αυτές. 
Δείτε σας παρακαλώ :
- γιατί είπα ότι δεν τους ψηφίσατε Βουλευτικές Εκλογές 2012: Έγκυρες ή Άκυρες; ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ!
- πως σας έπεισαν ότι τους ψηφίσατε Χειραγώγηση μέσω γλωσσικής παραπλάνησης 
- πόσες φορές, πότε και από ποιους έχει καταγγελθεί επίσημα ή /και δημόσια η ανατροπή του πολιτεύματος ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ: ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Γι΄αυτό, όποιος θεωρεί ότι η αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος θα γίνει ταυτίζοντας τον θήτη με το θύμα, απαιτώντας αυξήσεις μισθών και συντάξεων από αυτούς που θέλουν να μας αφανίσουν, συζητώντας επ’ άπειρον για τις καθημερινές δηλώσεις της “ελληνικής κυβέρνησης”, ζητώντας δικαιοσύνη από αυτούς που καταργήσαν το Σύνταγμα κλπ, ας συνεχίσει απτόητος, αλλά να ξέρει ότι από εδώ και πέρα θα θεωρηθεί υπεύθυνος και αυτός. 
Όσον με αφορά, δηλώνω πολιτική ανυπακοή συμπεριλαμβανομένης και της άρνησης μου να συμμετέχω σε όσες διαδικασίες δεν είναι σύννομες με το Σύνταγμα, όπως λχ. εκείνες των “βουλευτικών εκλογών”.  Στο εξής θα παρουσιαστώ στις κάλπες μόνο όταν και εφόσον μου δοθεί το δικαίωμα εκλογής αντιπροσώπου στο κοινοβούλιο, με ταυτόχρονη και πλήρη εξασφάλιση του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε όλους τους πολίτες που έχουν δικαίωμα ψήφου. 
Ευχαριστώ 
Χριστίνα Σαλεμή

Δεν υπάρχουν σχόλια: