ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.2.13

Το Βατερλώ


Το χέρι που κρατάει τα χαρτιά ανήκει στον Στουρνάρα. Το στιγμιότυπο είναι από την έξοδό του από το Μαξίμου μετά το πέρας της προσφατης σύσκεψης των τριών. Ανάμεσα στα χαρτιά του διακρίνεται πώς αντιμετώπισε ο ίδιος την συζήτηση που διημείφθη. Για το γεγονός ότι δεν τα κρύβει μπορεί κανείς να υποθέσει πολλά πράγματα...
Σώτος Χρυσαφόπουλος
Το χέρι που κρατάει τα χαρτιά ανήκει στον Στουρνάρα. Το στιγμιότυπο είναι από την έξοδό του από το Μαξίμου, μετά το πέρας της πρόσφατης σύσκεψης των τριών φωστήρων. Διακρίνεται ο τρόπος με τον οποίο είχε αντιμετωπίσει την συζήτηση, που διημείφθη εκεί μέσα: Ζωγραφίζοντας καρικατούρες με κόκκινο μαρκαδόρο! Αμηχανία; Αδιαφορία; Εγκαρτέρηση; Αποχαύνωση; Αίσθημα ματαιοπονίας; Άνευ όρων παράδοση; Πολλά μπορεί να υποθέσει κανείς. Για το γεγονός ότι δεν τα κρύβει από τον φωτογραφικό φακό επίσης μπορεί να υποθέσει κανείς πολλά πράγματα…

Το κοντέρ τερμάτισε· η χώρα έσκασε: ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει, και τα έσοδα του Κράτους κατά το μήνα Ιανουάριο υπολείπονται κατά 300 εκατομμύρια Ευρώ· εννοείται, έναντι του στόχου που έχει θέσει η Τρόικα, πριν τεθεί σε λειτουργία ο συμπεφωνημένος αυτόματος μηχανισμός επιβολής περικοπών.
Για να εξισσοροπήσουν την υστέρηση τα έσοδα Φεβρουαρίου και Μαρτίου, ούτε όνειρο χειμερινής νυκτός: το 81% των Ελλήνων έχουν τραπεζικές καταθέσεις κάτω των 2.000 Ευρώ. Θα ακουστούν βέβαια στα Διαπλεκόμενα διάφορες απειλητικές ιαχές περί συλλήψεων, κατασχέσεων σπιτιών, αποταμιεύσεων, μισθών, συντάξεων κ.τ.λ. μπας και τρομάξει κανείς και πάει μέχρι την Εφορία, αλλά τζίφος. Εδώ παρακούνε τον Ράιχενμπαχ οι τράπεζες, και δεν ρίχνουν στην αγορά τα δύο δις. που έχουν (και τα οποία χρεωθήκαμε εσείς κι εγώ), θα πάει ο κόσμος να δώσει τις τελευταίες καταθέσεις του στον Στουρνάρα;;;
Για νέα μέτρα δεν τους παίρνει ούτε να το διανοηθούν, αν και… (Για την ώρα που θα το ψελλίσουν, σας έχω φυλάξει το καλύτερο…) Πέραν του ανεκδότου που ακούει στο όνομα Μανιτάκης, άλλες δαπάνες δεν υπάρχουν για να περικοπούν: Ήδη κλείνουν κλινικές και νοσοκομεία, κλείνει το ένα, κλείνει το άλλο, στο τέλος δεν θα μείνουν χρήματα ούτε για την αγορά της πινακίδας, που θα τοποθετηθεί στα σύνορα και θα λέει «Κλειστόν-Αργεί». Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, σε μιαν απέλπιδα προσπάθεια να εξισορροπηθούν τα έσοδα θα ξεπουληθεί το σύμπαν. Μπιρ παρά! Την πινακίδα που βρίσκεται ήδη εκεί και λέει «Πωλείται» έτσι κι αλλιώς την χρωστάμε.
Θα έλεγα ότι πρόκειται για το Βατερλώ της ανεκδιήγητης αυτής κυβέρνησης –την χαρακτηρίζω «ανεκδιήγητη», αρκούμενος σε τούτα μόνον· σε τούτα τα ολίγα από τα αμέτρητα. Θα έλεγα, λοιπόν, ότι πρόκειται για το Βατερλώ, αλλά δεν θέλω με την σύγκριση να αδικήσω τον Ναπολέοντα. Διότι, σε αντίθεση με τους ήκιστους, άμα σου έχει κοτσάρει η Ιστορία το «Μέγας», όπως και αν στο έχει κοτσάρει, ε, δεν μπορεί κάτι θα φτουράς… Απόδειξη;
Ακούστε τι έλεγε ο Μέγας Ναπολέων: Έξυπνος και δραστήριος; Στο μέτωπο! Έξυπνος και τεμπέλης; Στο Γενικό Επιτελείο! Βλάξ και τεμπέλης; Όλο και κάπου θα βρεις να τον βολέψεις… Βλαξ και δραστήριος; Στο ικρίωμα! Στη λαιμητόμο!
sotosblog

Δεν υπάρχουν σχόλια: