ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.2.13

"Σύντομα"...

Γράφει ο ΙΩΑΝΝΗΣ
Διαβάζω σε blogs και σε διάφορα sites άρθρα αλλά και σχόλια περί της κατάστασης στην Ελλάδα.
Και η πλειοψηφία αρθρογράφων και σχολιαστών  εδώ και αρκετό καιρό, χρησιμοποιεί τη λέξη «σύντομα».
Όλοι βλέπουν να επιβεβαιώνονται “σύντομα”.
Γράφει κάποιος « έρχονται κρεμάλες…σύντομα».
Ο άλλος « α ρε λαμόγια θα πληρώσετε…σύντομα».
Κάπου αλλού διαβάζω «δεν θα σας χωράει ο τόπος…σύντομα!»
Μετά παίρνει σειρά η θρησκοληψία…με βάση τις «προφητείες» που κυκλοφορούν. Και τις βάζω σε εισαγωγικά γιατί το ράδιο αρβύλα στις προφητείες πάει σύννεφο. Υπάρχουν προφητείες να σκεφτείτε, που αποδίδονται  στο ίδιο πρόσωπο, για το ίδιο γεγονός, αλλά με διαφορετικό αποτέλεσμα. Αλλά τον γκάου που διαβάζει την προφητεία δεν τον νοιάζει. Πιστεύει ότι θα γίνουν και τα δύο παρόλο που  την διάβασε στο ίντερνετ, και μάλιστα σε σχόλιο ανωνύμου στις 5 το πρωί, σε blog που δίπλα στις προφητείες …έχει σκηνές από την τελευταία τσόντα της Ντούβλη.
Λένε λοιπόν « έρχεται η ώρα του Ελληνισμού…σύντομα». «Έρχεται η ώρα να μιλήσει ο Κύριος…σύντομα». «Φτάνει η ώρα που τα βάσανα του λαού μας τελειώνουν…σύντομα».
Δηλαδή όταν λέτε σύντομα μπορείτε να το προσδιορίσετε; Αύριο αποκλείεται πάντως γιατί αυτό το σύντομα το βλέπω γραμμένο πάνω από χρόνο. Άρα; Μήνες; Εβδομάδες; Μη μου πείτε χρόνια μόνο γιατί τότε δεν γνωρίζετε τι θα πει σύντομα.
Όταν σας λέει ο προϊστάμενος σας στη δουλειά να κάνετε τη δουλειά σας σύντομα, τι καταλαβαίνετε εσείς; Σε έξι μήνες;
Όταν είστε στην ουρά στο ATM και φωνάζει κάποιος από πίσω «ΕΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ!!» τι νομίζετε ότι εννοεί;
Όταν σταματάει το ταξί και προσπαθεί να μπει μέσα μια θεία με 10 σακούλες πορτοκάλια και μαρούλια και ο ταξιτζής της φωνάζει « ΈΛΑ ΜΑΝΤΑΜ!! ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!» …τι εννοεί;;;
Πόσο σύντομα, μπορεί κάποιος να γράψει; Περίπου…όχι ακριβώς. Μην είμαστε και πλεονέκτες που έλεγε κι ο Χατζηχρήστος, αλλά στο περίπου ρε παιδιά. Ας πούμε…πριν το καλοκαίρι; Να ξέρουμε! Πριν το φθινόπωρο;; Πριν τον ανάδρομο Ερμή;;;; Πριν βγει ο κολιός;;; Πριν φάει τριφύλλι τον Μάη;;;; Πριν σκάσει ο τζίτζικας;;;;
Μην αφήνετε τον κόσμο να ελπίζει αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να του προσφέρετε ελπίδα γιατί η απογοήτευση του μπορεί να γίνει μεγαλύτερη από όσο νομίζετε.
Γιατί η ελπίδα είναι στα χέρια του κόσμου και όχι σε μία λέξη σας.
Καταλάβετε το.
Και σύντομα…
ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: