ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.2.13

ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΗΦΥΝΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΚΟΒΕΙ" ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ!!

O Πρωτόπαπας στήνει μηχανισμό στο υπόλοιπο Αττικής για να φάει την Χριστοφιλοπούλου!







Ένα σατανικό σχέδιο που εμπνεύστηκε στη βίλα του στα Βριλήσια έχει βάλει μπρος ο τιτανοτεράστιος Χρήστος Πρωτόπαπας.
Σε ανοιχτή γραμμή με τον Θόδωρο Πάγκαλο, την σύζυγό του και καμιά εικοσαριά κομμώτριες της περιοχής, στήνει μηχανισμό για να κατέβει ως υποψήφιος στο υπόλοιπο Αττικής!



Κι αυτό γιατί διαπιστώνει ότι στην Β’ Αθήνας δεν πρόκειται να εκλεγεί ώσπου ο επόμενος μετεωρίτης να κάνει θρύψαλα το Κολωνάκι.


Λέγεται μάλιστα ότι έχει και το o.k του Βενιζέλου ο οποίος δεν πολυσυμπαθεί την Χριστοφιλοπούλου.
Ο Ασπραδάκης που είναι γατόνι με πέταλα τον έχει πάρει χαμπάρι ενώ την Χριστοφιλοπούλου την παραμυθιάζει λέγοντάς της ότι βρίσκεται διαρκώς στα μέρη της για τις ανάγκες του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει όλη την πολιτική διανόηση της υφηλίου.


Κατανοούμε την διάθεση ανιδιοτελούς  προσφοράς του Πρωτόπαπα στην Ελλάδα και ομόθυμα πιστεύουμε ότι δεν πρέπει το ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα του να απουσιάσει από τη Βουλή των Κηφήνων.

1 σχόλιο:

ΚΟΜΠΟΥΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

XAXAXA.... TI ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΤΟ ΔΩ ΤΟ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΠΑΛΙ.... ??? ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.... Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΜΠΑΤΣΟΚΟ-ΣΟΣΙΑΛ-ΛΗΣΤ(ΑΡΧΑΚΟΣ)... ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠ'ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ???? ΤΟΥΤΟ ΔΩ ΤΟ ΠΡΑΜΑ.... ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΩΣΕΙ ??? ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΕ.... ΚΟΛ....ΟΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΧΕΣΜΕΝΟΥ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΟΥ.... ΤΗΣ ΑΓ ΜΑΡΚΕΛΑΣ..../// ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ.... ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ.... ΟΥΣΤ...ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ ΤΗΣ ΝΤΟΠΙΑΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΖΟΓΑΔΟΡΩΝ..../// ΟΥΣΤ....ΟΥΣΤ.... // KΡΕΜΑΛΑ.... KΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.... ΚΑΙ ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ.... ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ...