ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.2.13

Ρουπακιώτης σε βουλευτές ΝΔ: Τώρα θυμηθήκατε την εθνική κυριαρχία;



Την έντονη αντίδραση του υπουργού Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, προκάλεσε η στάση βουλευτών της ΝΔ, οι οποίοι ανέφεραν ότι θα καταψηφίσουν δύο άρθρα του νομοσχεδίου περί ναρκωτικών με το σκεπτικό ότι «εκχωρείται εθνική κυριαρχία».
Πρόκειται για τα άρθρα 62 και 83 που υποχρεώνουν τον Αρειο Πάγο και το Συμβούλιο της Επικρατείας να «αναψηλαφούν» αποφάσεις τους για τις οποίες εκφράζουν ενστάσεις τα ευρωδικαστήρια.
Σύμφωνα με τον υπουργό, τα άρθρα ενισχύουν το «κράτος δικαίου», οι βουλευτές της ΝΔ όμως, αλλά και αυτοί των Ανεξάρτητων Ελλήνων, λένε ότι «ανοίγουν τον δρόμο σε Τουρκική Ένωση Θράκης και άλλους ναεπαναφέρουν τις αλυτρωτικές τους απαιτήσεις».
«Από την στιγμή που προσχωρήσαμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση ένα μέρος της εθνικής μας ανεξαρτησίας εκχωρήθηκε. Από την στιγμή που συμμετέχουμε σε ευρωπαϊκούς θεσμούς ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας εκχωρήθηκε», ανέφερε ο Α.Ρουπακιώτης, απευθυνόμενος σε όσους επικαλέστηκαν την εθνική κυριαρχία.
«Φτάσαμε στο σημείο να προσδεθούμε στις απαιτήσεις των δανειστών μας, υπαχθήκαμε σε μια σύμβαση με το πιο σκληρό δίκαιο. Εκεί δεν χάσαμε εθνική κυριαρχία και την θυμηθήκαμε σήμερα;», αναρωτήθηκε.
Για τα περί «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» ανέφερε ότι «αυτά ειλικρινά, δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω. Είναι πάνω από τις δυνατότητές μου. Δηλαδή τι μου προτείνετε; Μου λέτε πως για να μην επανέλθει μια Ένωση μετά από 10 χρόνια εμείς πρέπει να ξεχάσουμε το Κράτος Δικαίου».
Τέλος, σχετικά με τον «αιφνιδιασμό» ορισμένων βουλευτών της σχετικά με ορισμένες διατάξεις του νομοσχεδίου, ο Α.Ρουπακιώτης είπε ότι «όλο το νομοσχέδιο ήταν στο διαδίκτυο για διαβούλευση. Θα μπορούσατε να το δείτε. Επίσης θα μπορούσατε να έχετε καλέσει και εμένα σε μια συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής σας Ομάδας για να σας ενημερώσω».
TVXS

Δεν υπάρχουν σχόλια: