ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.3.13

ΠΡΟΣ 4000 ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ: ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΚΕΘΤΗΚΑΤΕ??... ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ "ΑΝΩΝΥΜΟΙ" ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ

Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ

4,000 φοροεισπράκτορες προσλαμβάνει το ΥΠΟΙΚ

 Με την άδεια κα ιτις ... ευλογίε ςτης τρόικας το υπουργείο Οικονομικών προκηρύσει 4091 θέσεις Ελεγκτών Βεβαίωσης και Αναγκαστικής Είσπραξης Εσόδων του Κράτους, με απόφαση την οποία υπέγραψε ήδη ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. Η αρχική σκέψη ήταν αυτό να ανατεθεί σε εισπρακτικές εταιρίες με τη μέθοδο του outsourcing αλλά εγκαταλήφθηκε λόγω του ατελούς θεσμικού πλαισίου λειτουργίας τους.

Το 65% των θέσεων θα καλυφτεί από υπαλλήλους με προηγούμενη εμπειρία σε ελεγκτικά καθήκοντα ή καθήκοντα υπαλλήλου δικαστικού τμήματος και λήψης αναγκαστικών μέτρων είσπραξης. Σε αυτές τις θέσεις θα διοχετευθούν και αρκετοί από αυτούς που βρέθηκαν εκτός Δημοσίου με τις αποφάσεις για διαθεσιμότητα.
Κύκλοι της τρόικας υποστηρίζουν ότι οι ενέργειες αυτές θα ενισχύσουν την κοινωνική ένταση καθώς θα φέρουν αντιμέτωπους ανθρώπους της διπλανής πόρτας, οδηγώντας σε εκκρυθμες καταστάσεις.
Σύμφωνα με την απόφαση του κ. Στουρνάρα δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι υπάλληλοι όλων των κλάδων του υπουργείου Οικονομικών, κατηγορίας Πανεπιστημιακής (ΠΕ), Τεχνολογικής (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας (ΔΕ) Εκπαίδευσης.
Ειδικά για την κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ορίζεται ότι ποσοστό 5% του αριθμού των προκηρυσσομένων θέσεων θα καλυφθεί από υπαλλήλους αυτής της κατηγορίας.
Στην περίπτωση που το ποσοστό δεν συμπληρωθεί από τις υποβληθείσες αιτήσεις, τότε οι εναπομείνασες θέσεις θα συμπληρωθούν από τον πίνακα των υπαλλήλων χωρίς εμπειρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: