ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.3.13

ΠΡΟΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ:" ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ ΠΙΣΤΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΑΣ.... ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Γι' αυτή τη γαμημένη ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, θα μιλήσετε, ωρέ; (βιντεο)




Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΑΣΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ:
«ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ.ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΤΑ ΣΠΛΑΓΧΝΑ.»

Γι αυτή τη γαμημένη ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, θα μιλήσετε, ωρέ. Πάνω απ' όλα οι μισθοί σας που μειώθηκαν;
ΠΑΤΡΙΔΑ ΛΕΥΤΕΡΗ, νάχουμε ωρέ, κι ας φάμε κι ελιές με κρομμύδια...
Κι όπως λέει και ο ποιητής μας, Γιάννης Ρίτσος...




.... κι όχι με το μέτρο του κουτσουρεμένου μισθού.....

Πόπη Σουφλή



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν κάνω λάθος στην αρχή της σελίδας αναφέρεστε στο άρθρο 120. Πως θα σου φαινότανε οι στρατιωτικοί να έκαναν χρήση αυτού του άρθρου;;;;;; Αντί της διαμαρτυρίας για να ζήσουν ανθρώπινα;
Ρητορική είναι η ερώτηση και δεν περιμένω απάντηση από επαναστάτες του καναπέ. Γιατί απλά την τελευταία φορά που έγινε καταλήξαμε με 39 χρόνια «δημοκρατίας» και πολλές ΕΤΙΚΕΤΕΣ!

Unknown είπε...

Αγαπητέ φίλε ζητάμε συγνώμη για την ακατανόητη κατ εμάς ρητορική σου ερώτηση αλλά θα προβούμε σε απάντηση στην επισήμανση σου ότι απευθύνεσαι σε "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ"....
Όπως και να το κάνουμε γράφοντας και μόνον σε τούτη την σελίδα νομίζουμε ότι δεν μας αξίζει η ΕΤΙΚΕΤΑ αυτή! Είναι γνωστό τοις πάσοι ότι οι bloggers διακινδυνεύουν καθημερινά από το ΚΑΘΕΣΤΩΣ και την κυβερνητική τρομοκρατία!! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ δεν γράφουμε με Μπαμπινιώτηκες φράσεις αλλά με ευθύ λόγο ο οποίος εμπεριέχει και τα σχετικά Μπινελίκια!! Επίσης σε ενημερώνουμε ότι δεν διεκδικούμε δάφνες αλλά σου κάνουμε γνωστό ότι δεν περιοριζόμαστε μόνον στο πληκτρολόγιο μας!! Αυτά για την τάξη και μόνον για αυτήν...όσο βέβαια και για το ΟΝΟΜΑ του κόπου μας!!! να παρακολουθούμε την επικαιρότητα !!
Όσο για τους ένστολους!!!!!!!!!!!........ νομίζω ότι η κεφαλίδα του άρθρου μας τα λέει όλα!!
Αν έχουν πάντως «άντερα» που δεν το βλέπω θα επιθυμούσαμε να ακούσουμε έναν στρατηγό να τάσσεται κάτω από αυτό το άρθρο!! Και να το διατυμπανίσει στο Πανελλήνιο!!! ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!