ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.3.13

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ 'ΧΑΦΙΕΣ' ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΩΣ 'ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ"..(βιντεο)

Έξω φρενών ο Καμπουράκης με την αξιολόγηση: "Κρίνομαι κάθε μέρα από αυτά τα κω...νούμερα"!

Φωτίου: "Αυτά είναι από τα εύκολα της τηλεόρασης"!
Έξω από τα ρούχα του βγήκε σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Καμπουράκης με αφορμή την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Η διαφωνία του με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου, είχε ως αποτέλεσμα να αρπάξειι ο δημοσιογράφος τα χαρτιά που είχε μπροστά του και να πει, με έντονες χειρονομίες: "Εγώ που κρίνομαι κάθε μέρα από αυτά τα κω...νούμερα, έχω βαρεθεί όλους αυτούς που είναι υπέρ της εξιολόγησης, αλλά είναι εναντίον κάθε αξιολόγησης συγκεκριμένης"!

Το σχόλιο της κ. Φωτίου ήταν: "Αυτά είναι από τα εύκολα της τηλεόρασης"...

"Γιατί είναι εύκολη η δική μου καταγγελία και δεν είναι η δική σας;", αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Καμπουράκης και η ένταση στο τραπέζι συνεχίστηκε μέχρι να περάσουν σε διαφημιστικό διάλειμμα.

Δείτε το βίντεο:.... (ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΩΣ "ΓΝΕΦΕΙ" ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ)







απο http://www.zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: